Felugrott a krokodil a 2,5 méteres falra, majd megette indonéz gondozóját

Indonézia tudós krokodil baleset tragédia gondozó Deasy Tuwo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deasy Tuwo mindössze 44 éves volt. A tudósnő épp egy 5 méteres krokodilt etetett, amikor az felugrott a 2,5 méteres elválasztó falra, majd berántotta magával. 

A hatóságok még nyomoznak a Deasy Tuwo tudósnő halálát okozó tragédia ügyében. A nő épp a több mint 5 méteres, Merry nevű krokodilt etette, amikor az állat felugrott a 2,5 méteres elválasztófalra, majd berántotta magához az asszonyt - írja a Daily Mail.

A nő tetemét másnap reggel fedezték fel a munkatársai a krokodil számára kialakított élőhelyen. Ki akarták húzni, de az állat, akit mindennap friss csirkével és tonhallal etettek, ekkor feldühödött.

A krokodilt orvosi vizsgálatra szállították, hogy megvizsgálják gyomrának tartalmát. Tuwo asszonyt a barátai csendes, állatszerető nőnek ismerték. A hatóságok egyelőre a tulajdonost keresik.

Szükségállapotot rendeltek el a Tátrában a hó miatthttp://www.life.hu/news/20190115-szuksegallapotot-rendeltek-el-a-tatraban-a-ho-miatt.htmlA tátrai régióban szükségállapotot rendeltek el a napok óta tartó havazás és hóátfúvások miatt. News--Januárban látható az utolsó teljes holdfogyatkozás: 3 évig nem lesz ilyenhttp://www.life.hu/news/20190115-januarban-lathato-az-utolso-teljes-holdfogyatkozas-3-evig-nem-lesz-ilyen.htmlTeljes holdfogyatkozás lesz január 21-ére virradóra Európa és Afrika nagy részén. A következő ilyenre 3 évet kell várni. News--Eltérítenék a 87 millió tonnás Bennu aszteroidát: ha a Földbe csapódna, minden elpusztítanahttp://www.life.hu/news/20190115-elteritenek-a-87-millio-tonnas-bennu-aszteroidat-ha-a-foldbe-csapodna-minden-elpusztitana.htmlVeszélyes lehet a Földre a Bennu nevű, 87 millió tonnás aszteroida. News--Időjárás: csütörtökön akár 11 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20190115-idojaras-csutortokon-akar-11-fok-is-lehet.htmlAz átlagnál jóval enyhébb idő várható a héten, csütörtökön akár 11 fok is lehet napközben. News--Eladta a veséjét egy kínai fiú, hogy iPhone-t vehessen: élete végéig dialízisre szorulhttp://www.life.hu/news/20190115-eladta-vesejet-hogy-iphonet-vehessen-elete-vegeig-dializisre-szorul.htmlEgy kínai fiú 17 évesen eladta a veséjét azért, hogy iPhone-t vehessen. A telefon az övé lett, de élete végéig dialízisre kell járnia. NewsOrigoMegkéseltek egy embert a bécsi pályaudvaron: meghalthttp://www.life.hu/news/20190115-megkeseltek-egy-embert-a-becsi-palyaudvaron-meghalt.htmlA bécsi főpályaudvaron történt halálos kimenetelű késelés. Az áldozat a helyszínen az életét vesztette. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.