Noah, a 2030-ból visszatért időutazó elmondja, mit várhatunk 2019-ben

Forrás: Origo -
robotszem időutazás Vakság időutazó UFO bénulás chip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ufóészleléseket és robotszemeket is jósolt a magát Noah-nak nevező férfi, aki vallja: 2030-ból tért vissza a jelenbe, hogy elmondja, mi várható a jövőben. 

2030-ból tért vissza a jelenbe a magát Noah-nak nevező férfi. Legalábbis azt állítja, hogy képes utazni az időben, így meg tudja mondani, mire számíthatunk például 2019-ben - írja az Express.co.uk.

Azt állítja, hogy az Egyesül Államokban egy hatalmas hóvihar tombol majd, ez lesz a történelem eddigi legnagyobb hóvihara. Úgy véli, hogy januárban megnövekszik majd az ufóészlelések száma, amiből eddig sem volt kevés.

Ezután feltalálják majd a robotszemet, amellyel újra láthatnak a vakok, de egy chipet is, amely, miután beleültették az emberbe, képessé teszi a járásra azokat, akik addig nem tudtak. 2020-ra pedig áttörést jósolt a mesterséges intelligencia kutatásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.