hidegfront hétvége időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén hidegfront érkezik: egyre többfelé a maximumok is fagypont körül alakulnak majd. Emellett változékony lesz az időjárás: napsütés, de eső, havazás is várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken délelőtt még többfelé várható eső, havas eső, főként a hegyekben hó, majd a csapadék egyre keletebbre szorul, és estére a legtöbb helyen megszűnik. A szél megélénkül, a Dunántúlon és középen megerősödik. A leghidegebb órákban 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. A nappali maximumok általában plusz 2 és 6 fok között alakulnak.

Szombaton napos idő valószínű, délen lehet elszórtan havazás, hószállingózás. A minimumhőmérséklet mínusz 8 és mínusz 3, a maximumhőmérséklet 0 és plusz 4 fok között valószínű.

Vasárnap
elsősorban délen és keleten lehet szórványosan havazás, hószállingózás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 6 és 0, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 3 fok között várható - olvasható az előrejelzésben.

Koholák Alexát kifaggatták: elmondta, hogyan működik a spirituális központjukhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-koholak-alexat-kifaggattak-elmondta-hogy-mukodik-a-spiritualis-kozpontjuk.htmlNéhány nappal ezelőtt robbant ki a botrány Koholák Alexa és férje spirituális központjával kapcsolatban. A Ripost egy cikkében azt állította, hogy beteg emberektől csalnak ki pénzt távgyógyításért cserébe. Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplőjét most a Mokkában faggatták a történtekről és arról, valójában mi történik a központ falain felül. TV + SztárokOrigoMegható üzenettel köszöntötte Tóth Vera testvérét születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-meghato-uzenettel-koszontotte-toth-vera-testveret-szuletesnapja-alkalmabol.htmlKönnyfakasztó üzenettel köszöntötte Tóth Vera a testvérét, Gabit: a rajongóik sírva fakadtak. TV + Sztárok--Rózsacsokrot küldött Hódi Pamelának a kedvese Törökországból az évfordulójuk alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-rozsacsokrot-kuldott-hodi-pamelanak-a-kedvese-torokorszagbol-evfordulojuk-alkalmabol.htmlEgy gyönyörű rózsacsokrot küldött Hódi Pamelának a kedvese az egyéves évfordulójuk alkalmából. TV + SztárokOrigoMeghan Markle-t kövérnek nevezték http://www.life.hu/sztarok/20190117-meghan-markle-t-kovernek-neveztek.htmlMeghan Markle-t lekövérezték: a hercegné nagyon jól reagált a kritikára. TV + Sztárok--Idén lenne 20 éves a Romantic zenekar, újra összeállnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-iden-lenne-20-eves-a-romantic-zenekar-ujra-osszeallnak.htmlÚjra összehozta a 20 éve alakult és 15 éve feloszlott Romantic zenekart Gáspár Győző. Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi mellett most 2 új tag is csatlakozik hozzájuk Herceg Dávid és Goore személyében. TV + SztárokOrigoMacaulay Culkin elárulta, milyen volt a kapcsolata Michael Jacksonnal http://www.life.hu/sztarok/20190117-macaulay-culkin-elarulta-milyen-volt-a-kapcsolata-michael-jacksonnal.htmlMacaulay Culkin annak idején nagyon jóban volt Michael Jacksonnal, most nyilatkozott a kapcsolatukról. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.