Németh Lajos szerint nagy havazás jön a héten

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos havazás időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, a hét második felében csapadékosra fordul az időjárás, néhol akár 10 centiméternél is több hó hullhat.

Németh Lajos a TV2 műsorában beszélt arról, hogy végre igazi tél van, és az országban sok helyen hiánycikknek számít a szánkó, az utóbbi hetekben annyira elkapkodták a téli sporteszközt. Elárulta azt is, hogy a száraz idő nem tart sokáig, a hét második felében csapadékosra fordul az időjárás, jelentős mennyiségű hó is eshet.

A következő egy hetet úgy töltjük, hogy igazi téli idő lesz, és a mai, valamint a holnapi egészséges, napsütéses, száraz hideg után, szerdán a mediterrán térségből érkezik majd az az enyhe levegő, ami megütközik az itt lévő hideg, sarkvidéki levegővel, és a hét második felében egyértelműen sok csapadék várható, különösen az ország déli, délkeleti vidékein jelentős mennyiségű hó esik, 10 centi fölötti hó is lehet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.