Esküvőjén tartóztatták le a szentesi rendőrök a vőlegényt a menyasszony szeme láttára

Csongrád megye esküvő rendőrség okirat-hamisítás letartóztatás Szentes nászéjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körbevették a szentesi házasságkötő termet a rendőrök, akik G. Mihályra, a közokirat-hamisítással vádolt vőlegényre vártak. A filmbe illő rajtaütés gátat vetett a nászéjszakának.

Megszállták Szentes főterét a rendőrök, amikor G. Mihály, közokirat-hamisítással vádolt férfi hat nappal ezelőtt készült feleségül venni mindszenti kedvesét. Körbevették a házasságkötő termet, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Öcsödről származó férfi így már a nászéjszakán sem vehetett részt.

Hamar vége lett a boldogságnak: elvitték a rendőrök a vőlegényt (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Bors a Zsaru magazin cikkére hivatkozva azt írja, hogy G. Mihályt már hónapok óta körözték. Egy rá hasonlító barátja személyazonosságát használta, az idézéseken nem jelent meg, bujkált. Ismerősöknél, családtagoknál húzta meg magát. A házasságkötésre azonban saját személyazonosságával jelentkezett be.

A rendőrök elzárták a szentesi városháza összes kijáratát, majd két rendőr karonfogta a férfit, amikor kilépett az utcára. Ő volt a legkevésbé meglepődve, végül a rokonokkal is sikerült megértetni, miért kell a rendőrökkel mennie az újdonsült férjnek. Így a lakodalom és a nászéjszaka is elmaradt.

Fokozott óvatossággal kell közlekedni a hó miatthttp://www.life.hu/news/20190123-fokozott-ovatossaggal-kell-kozlekedni-a-ho-miatt.htmlA szerda reggelre leesett hó sok helyen okozott problémát, az utak egy része havas, vagy hókásás. NewsOrigoElraboltak Kismartonban egy 88 éves asszonyt, aki állítólag az Esterházy Alapítvány kezelőjének édesanyjahttp://www.life.hu/news/20190123-elraboltak-kismartonban-egy-88-eves-asszonyt-aki-allitolag-az-esterhazy-alapitvany-kezelojenek.htmlA burgenlandi Kismartonban raboltak el egy 88 éves asszonyt, aki az osztrák sajtóértesülések szerint nem más, mint az az Esterházy Alapítványt kezelő Ottrubay István édesanyja. NewsOrigoÚjabb részletek derültek ki Moldován Katalin színésznő eltűnésérőlhttp://www.life.hu/news/20190122-ujabb-reszletek-derultek-ki-moldovan-katalin-szineszno-eltuneserol.htmlÚjabb részletek derültek ki a magyar színésznő eltűnéséről: a rendőrség közleményében leírta, milyen ruhákat vihetett magával Moldován Katalin. NewsOrigoAz előrejelzések szerint március első felében érkezhet a tavaszhttp://www.life.hu/news/20190122-az-elorejelzesek-szerint-marcius-elso-feleben-erkezhet-a-tavasz.htmlAz előrejelzések szerint március első felében köszönthet be a tavaszi időjárás. News--Bikinis túrázóként ismerte a világ Gigi Wut, akit holtan találtakhttp://www.life.hu/news/20190122-bikinis-turazokent-ismerte-a-vilag-gigi-wut-holtan-talaltak-a-fiatal-lanyt.htmlGigi Wu túrázót arról ismerte a világ, hogy csodás tájakon készített magáról fotókat többnyire bikiniben, ezért kapta a bikinis túrázó becenevet is. A 36 éves nőt legutóbbi túrája közben érte a halál, a mentőcsapatok már nem tudták megmenteni az életét. News--Kiakadtak egy bár női dolgozói, mert mélyen dekoltált póló viselésére kötelezték őkethttp://www.life.hu/news/20190122-kiakadtak-egy-bar-noi-dolgozoi-mert-melyen-dekoltalt-polo-viselesere-koteleztek-oket.htmlNagy felháborodást keltett egy ausztráliai szórakozóhely új, az alkalmazottakra vonatkozó öltözködési szabálya: mélyen dekoltált felső viselésére köteleznék a nőket. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.