Nyolc nap szabadságot kapnak a 30-as szingli nők Kínában

Forrás: Shutterstock -
Kína szingli randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínában nyolc szabadnapot kapnak a szingli 30-as nők.

Két kínai cég is bejelentette, a 30-as szingli női munkavállalóiknak évi plusz nyolc nap szabadságot adnak azért, hogy ez idő alatt férjet fogjanak maguknak. A Telegraph szerint az országban nem nézik jó szemmel, ha a hölgyek a húszas éveik végére, harmincas éveik elejére is egyedülállóak, gyakorlatilag „maradék nőknek” hívják őket.

Ma már egyre több nő fókuszál a karrierjére Kínában is, és döntenek úgy, hogy emiatt később mennek férjhez.

A portál azt írja, az országban 2013 óta alapvetően csökkent a házasságkötés iránti kedv.

Kínában szabadságot kapnak a szingli nők Forrás: Shutterstock
Ők a legtitokzatosabb hírességek: Matt Damon és Ryan Gosling sem teregetik ki az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20190128-ok-a-legtitokzatosabb-hiressegek-matt-damon-es-ryan-gosling.htmlA sztárok egy része a nyilvánosság előtt éli az életét. Nem nagyon kell kutatni, hogy mit is csinálnak, hiszen folyamatosan posztolják magánéletük pillanatait a közösségi oldalakra, vagy vlogokban mutatják be hétköznapjaikat, esetleg saját valóságshow-juk van. Ezzel szemben bőven vannak olyan hírességek, akik más utat választottak. Ők mindennél jobban védik a privát szférájukat, és szinte semmit nem árulnak el vagy osztanak meg magukról. Íme, a legtitokzatosabb sztárok. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina pár napra eltűnt a közösségi oldalakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190128--kulcsar-edina-par-napra-eltunt-a-kozossegi-oldalakrol.htmlNéhány napra eltűnt Kulcsár Edina. Elárulta, miért tette.TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András elárulta, miért csináltatott tetoválást a nyakára – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-kallay-saunders-andras-elarulta-miert-csinaltatott-tetovalast-a-nyakara.htmlKállay-Saunders András ismét jelentkezett A Dal című műsorba, hogy ő képviselhesse hazánkat a következő Eurovíziós Dalfesztiválon. Ő az az énekes, aki a legtöbbször mérettette meg magát ebben a versenyben, idén a The Middletonz formációval, a Roses című dallal próbálkozik. Kállay a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak nyilatkozott a versenyről és a hatalmas nyaktetkójáról. TV + SztárokOrigoIstenes Bence 10 évvel ezelőtti képet posztolt magáról és a barátairól – vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-istenes-bence-10-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-es-baratairol.htmlIstenes Bence egy 10 évvel ezelőtti fotót mutatott a közösségi oldalán. Barátai és követői is nagyot nevettek rajta. TV + Sztárok--Palvin Barbi összeköltözött szerelmével, Dylan Sprouse színésszel – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-palvin-barbi-osszekoltozott-szerelmevel-dylan-sprouse-szinesszel.htmlPalvin Barbi Instagram-oldalán jelentette be, hogy összeköltözött a pasijával. Nem is akárhol! TV + Sztárok--Tóth Vera mély dekoltázst mutatott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-toth-vera-mely-dekoltazst-mutatott.htmlTóth Vera dögös öltözékben indult szórakozni: odavoltak érte a rajongói. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.