Adományokból indul újabb keresés Emiliano Sala megtalálására

Forrás: AFP/Jean-Francois Monier -
Emiliano Sala víz keresés hajó eltűnés expedíció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt tűnt el Emiliano Sala focista, a Cardiff City frissen igazolt játékosa. Most újabb expedíció indul, hogy megtalálják a lezuhant magángépet. A család és az adományozók finanszírozzák az akciót. 

Alderney-tól északnyugatra kezdik majd újra a keresést, hiszen itt veszítették el a magángép adta jelzéseket, melyen a Cardiff City frissen igazolt játékosa utazott. A focista gépe néhány nappal ezelőtt tűnt el nyomtalanul.

A keresést most újrakezdik, az expedíciót a család és a focista rajongóinak adományaiból finanszírozzák. A Mirror cikke szerint a keresést David Mearns vezeti majd. Mint mondta: a legmodernebb keresőeszközöket alkalmazzák, melyekkel a tenger 60 méteres mélységeit is fel tudják térképezni.

Az új expedícióra 220 ezer font, azaz több mint 80 millió forint gyűlt össze. Az időjárási viszonyoktól függően vasárnap kezdhetik meg a keresést.

Még mindig keresik a repülőt, amelyen Emiliano Sala utazott Forrás: AFP/Jean-Francois Monier

Erdőben kóborolt a hároméves kisfiú, Casey Hathaway: állítja, egy medve vigyázott ráhttp://www.life.hu/news/20190129-erdoben-koborolt-a-haromeves-kisfiu-casey-hathaway-allitja-egy-medve-vigyazott-ra.htmlKét napig kóborolt Észak-Karolinában egy erdőben a kisfiú, aki a megtalálása után azt mondta, egy medve vigyázott rá. NewsOrigoAz elhízottság, az alultápláltság és a klímaváltozás jelentik a legnagyobb fenyegetést a világ népességérehttp://www.life.hu/news/20190129-az-elhizottsag-az-alultaplaltsag-es-a-klimavaltozas-jelentik-a-legnagyobb-fenyegetest-a.htmlAz elhízottság, az alultápláltság és az éghajlatváltozás jelentik a legnagyobb fenyegetést a világ népességére – figyelmeztetett egy szakértői bizottság, amely szerint az élelmiszeripar befolyását korlátozó, kötelező erejű nemzetközi megállapodásra és több ezer milliárd dollár ráfordításra lenne szükség a problémák orvoslásához. NewsPerdöntő bizonyíték VV Fanni ügyében: itt találták meg a lány hajszáláthttp://www.life.hu/news/20190129-perdonto-bizonyitek-vv-fanni-ugyeben-itt-talaltak-meg-a-lany-hajszalat.htmlA Blikk azt írja, perdöntő bizonyíték került a nyomozók kezébe, amelynek a vizsgálata meg is történt. NewsOrigoEgy oposszum lopta el a show-t a Veracruz–Puebla focimeccsen: videóhttp://www.life.hu/news/20190128-egy-oposszum-lopta-el-a-showt-a-veracruzpuebla-focimeccsen-video.htmlOposszum rontott be a pályára a mexikói focibajnokság egyik meccsén. A kis állat ellopta a show-t, 5 percet töltött a gyepen, mire sikerült befogni. News--Leo Blanco Michael Jacksonná műtteti magát, ez az álmahttp://www.life.hu/news/20190128-leo-blanco-michael-jaskonna-mutteti-magat-ez-az-alma.htmlEddig 42 ezer dollárt, azaz több mint 11 millió forintot költött plasztikai beavatkozásokra a 22 éves Leo Blanco. Az argentin fiatalember minden vágya, hogy példaképére, Michael Jacksonra hasonlítson. News--Nyolc nap szabadságot kapnak a 30-as szingli nők Kínábanhttp://www.life.hu/news/20190128-nyolc-nap-szabadsagot-kapnak-a-30as-szingli-nok-kinaban.htmlKínában nyolc szabadnapot kapnak a szingli 30-as nők. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.