Milliárdokat nyert egy nyugdíjas házaspár évek alatt a lottón

nyeremény lottó nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nyugdíjas amerikai házaspár 7 milliárd forintot nyert hat év alatt a lottón.

Hat év alatt összesen 7 milliárd forint ütötte a markát annak az amerikai nyugdíjas házaspárnak, akik matematikusként kikövetkeztették, mennyi szelvényt kell vásárolniuk ahhoz, hogy biztosan nyerjenek.

Jerry és Marge egy kisbolt tulajdonosai voltak azelőtt, hogy nyugdíjba vonultak. Ezt követően kezdtek el foglalkozni komolyabban a lottózással, és ezután sikerült nekik besöpörni ezt az óriási összeget.

Milliárdokat nyert egy nyugdíjas pár az évek alatt Forrás: 123RF

Mindketten matematika szakon szereztek diplomát, és úgy érezték, tudásukat az úgynevezett Windfall lottón keresztül kamatoztathatják. Ennek a lényege, ha valaki nem viszi el a főnyereményt, akkor annak összege eloszlik a kevesebb találatos szelvények között. Amikor ezt közölték, Jerry több ezer szelvényt vásárolt.

Ezt többször is eljátszotta, és előfordult, hogy a befektetése duplán térült meg – számolt be róla a Metro.

Büdös gyertyák gyártásából él az amerikai férfi, Jeffrey Bennett http://www.life.hu/news/20190129-budos-gyertyak-gyartasabol-el-az-amerikai-ferfi-jeffrey-bennett.htmlTöbb ezer illatgyertyát értékesít a férfi, csakhogy ezek nem hagyományos, az otthonunk kellemesebbé tételére hivatott mécsesek, hiszen büdösebbnél büdösebbek. NewsOrigoIdőjárás: Németh Lajos szerint még hiába várjuk a tavaszthttp://www.life.hu/news/20190129-idojaras-nemeth-lajos-szerint-meg-hiaba-varjuk-a-tavaszt.htmlNémeth Lajos szerint hiába enyhül az idő hétvégére, a tavaszra még várnunk kell. NewsOrigoErdőben kóborolt a hároméves kisfiú, Casey Hathaway: állítja, egy medve vigyázott ráhttp://www.life.hu/news/20190129-erdoben-koborolt-a-haromeves-kisfiu-casey-hathaway-allitja-egy-medve-vigyazott-ra.htmlKét napig kóborolt Észak-Karolinában egy erdőben a kisfiú, aki a megtalálása után azt mondta, egy medve vigyázott rá. NewsOrigoMegvan a kútba zuhant kisfiú, Julen Rosello előzetes boncolási eredményehttp://www.life.hu/news/20190127-megvan-a-kutba-zuhant-kisfiu-julen-rosello-elozetes-boncolasi-eredmenye.htmlAhogy megírtuk, nem sikerült megmenteni a kétéves spanyol kisfiú életét, habár megállás nélkül dolgoztak a bányamentő egységek, hogy kimentsék a mindössze 25 centiméter széles kútcsőbe esett Julent. Szombaton, hajnali 1 óra 25 perckor a mentőcsapatok elérték azt a pontot, ahol a kis Julent sejtették, és meg is találták, de már csak a fiú élettelen testét. News--Öngyilkos lett a 22 éves amerikai focista, Andrew Harrishttp://www.life.hu/news/20190128-ongyilkos-lett-a-22-eves-amerikai-focista-andrew-harris.htmlÖnkezével vetett véget életének a fiatal amerikai focista, Andrew Harris. Csak 22 éves volt. News--Egy négy gyermeket nevelő édesapa halt meg a budapesti kollégiumtűzbenhttp://www.life.hu/news/20190127-negy-gyermeket-nevelo-edesapa-farkas-zoltan-halt-meg-a-budapesti-kollegiumtuzben.htmlSzívbemarkoló sorokkal emlékezik meg családi barátja Farkas Zoltánról, arról a férfiról, aki szerda éjszaka elhunyt a Ráday utcai kollégiumtűzben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.