Magda Marinkó halállistáján ott van az őt elfogó nyomozó, Kovács Lajos

Forrás: Origo -
halál lista Magda Marinkó gyilkos Magda Marinko nyomozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magda Marinkót, a hírhedt szerb származású sorozatgyilkost Magyarország egyik legveszélyesebb bűnözőjeként tartják számon. A férfi állítólag halállistát vezet, amelyen szerepel az őt elfogó nyomozócsoport vezetője, Kovács Lajos is.

Magda Marinkó a szülővárosában, a Szabadkai Halálkommandó néven elhíresült csoport tagjaként követte el gyilkosságainak egy részét, de vállalt bérgyilkosságokat is. Magyarországon négy gyilkosságot tudtak rábizonyítani, de sokak szerint ő követte el a 42 éves szegedi cukrász, Z. Nagy B. és családjának meggyilkolását is. Ez alól a vád alól azonban felmentették. A férfi jelenleg a Szegedi Fegyház és Börtön HSR (hosszúidős speciális rezsim) körletének falai közt tölti életfogytiglani szabadságvesztését.

Magda Marinkó Forrás: tenyek.hu

Magda Marinkó elítélésekor még nem volt lehetőség a tényleges életfogytiglani szabadságvesztés kiszabására, így az életfogytiglani szabadságvesztést kapta. Legkorábban 2020-ban megvizsgálhatják Magda feltételes szabadlábra helyezésének lehetőségét, de nem valószínű, hogy szabadlábra kerül. A börtönben a sorozatgyilkos állítólag halállistát készít, amelyen rajta van az őt elfogó nyomozócsoport vezetője, Kovács Lajos is.

Persze tudok róla, hogy felírt, ahogy tette többek között a saját ügyvédjével is.

Dúsgazdagon szabadulhat jövőre a délvidéki halálosztó, Magda Marinkó


A szegediek sosem fogják elfelejteni Magda Marinkót és szörnyű tetteit. A délvidéki halálosztó jövőre szabadulhat, dúsgazdagon. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Elpusztult háziállatok plüssfiguráit készíti el ez a céghttp://www.life.hu/news/20190130-elpusztult-haziallatok-plussfigurait-kesziti-el-ez-a-ceg.htmlKissé bizarr, mégis nagyon kelendő termékeket állít elő egy amerikai cég: elpusztult háziállatok plüssfiguráit készítik el. NewsOrigoCsótányt nevezhetsz el az exedről Valentin-nap alkalmábólhttp://www.life.hu/news/20190130-csotanyt-nevezhetsz-el-az-exedrol-valentin-nap-alkalmabol.htmlMost pár száz forintért bárki elnevezhet az exéről egy csótányt. NewsOrigoA Dunába ugrott egy férfi az Árpád hídrólhttp://www.life.hu/news/20190130-a-dunaba-ugrott-egy-ferfi-az-arpad-hidrol.htmlKocsijával hajtott fel az Árpád hídra egy férfi, majd megállt, és a Dunába ugrott. NewsOrigoKéssel támadt megbilincselt rabtársaira egy férfi a börtönben (18+)http://www.life.hu/news/20190130-kessel-tamadt-megbilincselt-rabtarsaira-egy-ferfi-a-bortonben.htmlMegbilincselt rabtársaira támadt késsel egy fogoly egy amerikai börtönben. NewsThinkstockOrkánerejű szél nehezítette meg a repülőgépek le- és felszállását – videóhttp://www.life.hu/news/20190129-orkan-ereju-szel-nehezitette-meg-a-repulogepet-le-es-felszallasat-video.htmlA pilóták gyakorlottságán múlt, hogy nem történt baleset a newcastle-i repülőtéren. A minap ugyanis az orkánerejű szél szinte dobálta a gépeket. News--Ferenc pápa leszögezte, nem fogják eltörölni a papi cölibátusthttp://www.life.hu/news/20190129-ferenc-papa-leszogezte-nem-fogjak-eltorolni-a-papi-colibatust.htmlA papi cölibátus körül régóta folyik a vita, Ferenc pápa most egyértelműen állást foglalt: kizártnak tartja, hogy eltöröljék. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.