Megtalálták az eltűnt focista, Emiliano Sala repülőgépét

Cardiff City Emiliano Sala pilóta keresés kutatás focista eltűnt repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cardiff City focicsapat frissen igazolt játékosát, Emiliano Salát szállító magánrepülőgép január 19-én tűnt el a La Manche-csatorna fölött. Adományokból indítottak újabb keresést a gép megtalálására, amely sikerrel járt. 

Ahogy mi is beszámoltunk róla: adományokból és a család finanszírozásával indítottak újabb keresést azért, hogy megtalálják az Emiliano Sala focistát szállító eltűnt magánrepülőgépet. A játékos gépe január 19-én tűnt el a La Manche-csatorna fölött. Salát frissen igazolta a Cardiff City csapata.

A napokban két repülőgépülést mosott partra a víz Franciországban, amelyről úgy vélték, hogy a focista gépének darabjai. Most pedig az a hír is napvilágot látott, hogy az expedíció sikeres volt, megtalálták a gép roncsait – írja a Nemzeti Sport.

Emiliano Sala gépét megtalálták Forrás: gofundme.com

„Vasárnap kora reggel az FPV MORVEN megtalálta az Emiliano Salát szállító repülőgép roncsait. Az általunk megadott pozícióba mozgattunk egy támogatóhajót, amelynek segítségével sikerült azonosítani. Emiliano Sala és David Ibbotson családját a rendőrség értesítette. A légi baleseteket vizsgáló bizottság hétfőn ad hivatalos tájékoztatást” – idézi David Mearns kutatásvezető szavait a lap.

A 24.hu cikkében pedig azt írja a Sky News értesüléseire hivatkozva, hogy egy távolról irányítható szerkezettel víz alatti felvételeket készítettek a roncsról, amelyben egy ember maradványait találták. Ezen kívül a gép regisztrációs száma is látszik, így nem kérdés, hogy Sala repülőjét találták meg. A légi balesetekkel foglalkozó hivatal további lépéseket tervez Sala és a pilóta családjának bevonásával.

A jövő héten szárazabb idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20190203-a-jovo-heten-szarazabb-ido-varhato-idojaras.htmlA jövő héten szárazabb idő, a következő napokban kisebb lehűlés várható, néhol csak 2-3 fokig melegszik a levegő, de vasárnap ismét lehet 10 fokos meleg – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. News--Elhunyt Vásárhelyi Edit olimpiai ezüstérmes tornászhttp://www.life.hu/news/20190203-elhunyt-vasarhelyi-edit-olimpiai-ezustermes-tornasz.html96 éves korában elhunyt Perényiné Vásárhelyi Edit olimpiai ezüstérmes tornász. NewsOrigoHalálos autóbaleset történt Gyula és Sarkad közötthttp://www.life.hu/news/20190203-halalos-baleset-tortent-gyula-es-sarkad-kozott-vasarnap-reggel.htmlKét személyautó ütközött vasárnap reggel Gyula és Sarkad között, a balesetben az egyik járművezető a helyszínen meghalt – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon. News--Meghalt Vámos János futballistahttp://www.life.hu/news/20190203-meghalt-vamos-janos-futballista-kapus.htmlÉletének 47. évében elhunyt a Csepel SC saját nevelésű, többszörös utánpótlás-válogatott kapusa, Vámos János. News--Hidegfront várható hétfőnhttp://www.life.hu/news/20190203-hidegfront-varhato-hetfon-idojaras.htmlVasárnap még tavaszias meleg lesz, hétfőtől azonban újra lehűlés jön. News--Meghalt egy gyalogos, akit személyautó ütött el Pápánhttp://www.life.hu/news/20190203-meghalt-egy-gyalogos-akit-szemelyauto-utott-el-papan.htmlMeghalt egy gyalogos, akit személyautó ütött el Pápán szombaton kora este – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.