Szüleit perli Raphael Samuel, mert a beleegyezése nélkül hozták világra

Forrás: Shutterstock -
Születés Mumbai születésellenes szülés Raphael Samuel India per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmonikus a kapcsolata szüleivel Raphael Samuelnek, mégis beperli őket, mert a beleegyezése nélkül hozták a világra. A születésellenes férfi úgy véli, a szülők a saját örömükre hoznak világra gyereket, pedig nem kellene. 

A szülők a saját örömükre hozzák világra a gyerekeket – vallja a Mumbaiban élő Raphael Samuel, aki most beperli a szüleit. Állítása szerint harmonikus a kapcsolatuk, mégis ezt kell tennie, mert úgy véli, jogtalanul szülte meg őt az édesanyja.

A férfi születésellenesnek vallja magát, szeretné, ha az emberek nem hoznának világra utódokat a társadalmi nyomás vagy a saját örömük miatt. Határozott véleménye, hogy csak ezek miatt nem szabad kitenni az utódokat az oktatás, a karrier és az útkeresés stresszének. Vallja: az élet szörnyű, ettől pedig a szülőknek meg kell kímélni a gyereküket.

A The Sun cikke szerint Samuel Nihilanand néven már Facebook-oldalt is indított, melynek eddig csekély számú követője van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.