Most már az elküldött üzenetek is törölhetőek a Messengeren

Forrás: Shutterstock -
Messenger Facebook üzenet törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár ki lehet törölni az elküldött üzeneteket a Messengerben.

Régóta várt új funkciót vezetett be a Messenger: immár ki lehet törölni az elküldött üzeneteket is. Ha esetleg már megbántuk azt, amit írtunk a partnerünknek, nem kell mást tennünk, csak hosszan megérinteni az üzenetünket, majd az eltávolítást kiválasztani. Ha számítógépről szeretnénk ugyanezt megtenni, az eltávolítás lehetőséget az üzenet melletti három pontra kattintva fogjuk megtalálni.

Azzal azonban számolnunk kell, hogy az üzenet nyoma megmarad, a rendszer ugyanis ki fogja írni, hogy eltávolítottunk valamit.

Immár törölhetőek az üzenetek a Messengeren Forrás: Shutterstock
A Mars kutatásában is segíthet a frissen felfedezett vulkanikus sziget http://www.life.hu/news/20190205-a-mars-kutatasaban-is-segithet-a-frissen-felfedezett-vulkanikus-sziget.htmlA NASA új vulkanikus szigetet fedezett fel a Csendes-óceánon, Tonga közelében. A sziget felfedezése a Mars kutatásában is segíthet. News--Szüleit perli Raphael Samuel, mert a beleegyezése nélkül hozták világrahttp://www.life.hu/news/20190205-szuleit-perli-raphael-samuel-mert-a-beleegyezese-nelkul-hoztak-vilagra.htmlHarmonikus a kapcsolata szüleivel Raphael Samuelnek, mégis beperli őket, mert a beleegyezése nélkül hozták a világra. A születésellenes férfi úgy véli, a szülők a saját örömükre hoznak világra gyereket, pedig nem kellene. NewsOrigoEgy 185 millió éves fosszíliát mosott partra a víz Whitby-benhttp://www.life.hu/news/20190205-egy-185-millio-eves-fossziliat-mosott-partra-a-viz-whitbyben.htmlElképesztő fosszíliára bukkant egy orvostanhallgató a Yorkshire-ben taláható Whitby tengerpartján. A lelet 185 millió éves lehet és káprázatosan fest. News--Kátyúban dagonyázott egy vaddisznó Debrecenben – videóhttp://www.life.hu/news/20190205-katyuban-dagonyazott-egy-vaddiszno-debrecenben.htmlEgy kátyúban dagonyázó vaddisznót videóztak le Debrecenben. News--Elhunyt Vásárhelyi Edit olimpiai ezüstérmes tornászhttp://www.life.hu/news/20190203-elhunyt-vasarhelyi-edit-olimpiai-ezustermes-tornasz.html96 éves korában elhunyt Perényiné Vásárhelyi Edit olimpiai ezüstérmes tornász. NewsOrigoMeghalt egy gyalogos, akit személyautó ütött el Pápánhttp://www.life.hu/news/20190203-meghalt-egy-gyalogos-akit-szemelyauto-utott-el-papan.htmlMeghalt egy gyalogos, akit személyautó ütött el Pápán szombaton kora este – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.