Kiengedték H. Mónikát, az újszülött gyermekét lefejező anyát

Forrás: Thinkstock -
rendőrség gyerekgyilkosság anya gyermek ügyvéd nyomozás H. Mónika előzetes letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évet ült előzetes letartóztatásban H. Mónika, a gyermekét megölő és lefejező anya. Most kiengedték, édesanyja fogadta be.

Kiengedték a börtönből H. Mónikát, az újszülött csecsemőjét feldaraboló asszonyt – tudta meg a Bors Pásztón. A nő egy évet ült előzetes letartóztatásban.

Kiengedték az újszülött gyermekét megölő asszonyt (Képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Mint ismeretes: H. Mónika eltitkolt terhessége után szülte meg kisfiát tavaly újév napján egy patakparton. A lap úgy tudja, hogy az ügyészség most vádat emelt ellene. A háromgyermekes anya megütötte, fojtogatta az újszülöttet, majd egy bicskával levágta a karjait és a fejét is. A testrészeket a patakba dobta, a kicsi fejét később egy kutya találta meg.

„A bíróság úgy ítélte meg, hogy a letartóztatással elérni kívánt cél enyhébb kényszerintézkedéssel is megvalósul” – mondta a lapnak érdeklődésünkre dr. Pongó Erik ügyvéd. H. Mónikát anyja fogadta be, a lakást nem hagyhatja el, nyomkövetőt visel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.