Ezeket mondták a halálraítéltek a kivégzés előtti percekben

Forrás: Shutterstock -
halál kivégzés akasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden ember máshogyan reagál a halál közelségére. Van, aki humorral, míg más keserűséggel gondol rá.

Gyilkosság vagy egyéb bűncselekmények miatt halálra ítéltek utolsó szavait szedte össze a Nuus. Lássuk, melyek ezek!

Mary Blandy

Mary a jegyesétől kért varázsitalt, hogy az apja végre elfogadja a kapcsolatukat. Csakhogy a gonosz férfi titokban arzént kevert az italba, és az édesapa meghalt. A nőt felakasztották. Akasztásakor egy bő szoknyát viselt, és a halála előtt még egy furcsa kéréssel fordult akasztóihoz:

„Drága uraim, a jó ízlés nevében kérem önöket, ne akasszanak már engem túl magasra."

John Bell

John Bell mindössze 14 éves volt, amikor különböző bűncselekmények miatt kivégezték. Ezek voltak az utolsó szavai:

„Az úr kegyelmezzen nekünk! Minden ember, itt előttem, tanuljatok az esetemből."

Ezeket mondták a halálraítéltek Forrás: Shutterstock

John Jenkins

John Jenkins társával együtt ölt meg egy orvost. Halála előtti percekben is meg volt róla győződve, hogy helyesen cselekedett, rabtársaihoz fűzött beszédében hangsúlyozta, hogy a zsarnokokat ki kell végezni. És még ezt is hozzátette:

„Hadd fogjon kezet önmagával minden gaztevő."

Barbara Elaine Wood Graham

A prostituált Barbara Elaine Wood Graham gázkamrában végezte, miután megölt egy idős asszonyt. Ő ezt mondta utolsó perceiben:

„A jó emberek mindig annyira, de annyira biztosak abban, hogy igazuk van..."

Halálos autóbaleset történt az M1-esen Győrnélhttp://www.life.hu/news/20190210-halalos-autobaleset-tortent-az-m1esen-gyornel-vasarnap-reggel.htmlKét ember meghalt, egy pedig megsérült egy balesetben az M1-es autópálya 110. kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon vasárnap kora reggel – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. NewsOrigo Egy teória szerint ezt tette a tragédia előtt az eltűnt maláj gép másodpilótájahttp://www.life.hu/news/20190209--teoria-szerint-ezt-tette-a-tragedia-elott-az-eltunt-malaj-gep-masodpilotaja.htmlMeglepő elmélettel rukkolt elő egy elismert repüléstechnikai szakértő az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép ügyében. Christine Negroni állítja, hogy az utasszállító másodpilótája, a 27 éves Fariq Abdul Hamid mindent megtett, hogy megakadályozza, hogy a gép az óceánba zuhanjon. News--Csaknem hatvan ember halálát okozta a pancsolt szesz Indiábanhttp://www.life.hu/news/20190209-csaknem-hatvan-ember-halalat-okozta-pancsolt-szesz-indiaban.htmlMár legalább ötvenheten meghaltak csütörtök óta Észak-Indiában, miután illegálisan készített szeszt fogyasztottak – közölték a helyi hatóságok szombaton. NewsOrigoVisszahívtak egy gnocchit a SPAR-ból, fémdarab lehet bennehttp://www.life.hu/news/20190209-visszahivtak-egy-gnocchit-a-sparbol.htmlA SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kivonta a forgalomból az olasz gyártmányú S-Budget gnocchi 500 g megnevezésű termékét, mert fémdarab kerülhetett bele. NewsOrigoHétfőn hidegfront érkezik: eső, viharos szél is várhatóhttp://www.life.hu/news/20190209-hetfon-hidegfront-erkezik-eso-viharos-szel-is-varhato.htmlAz esernyő vagy az esőkabát lesz az állandó társunk a jövő hét elején. News--Összeomlott Isztambulban egy hétemeletes ház – videóhttp://www.life.hu/news/20190207-osszeomlott-isztambulban-egy-hetemeletes-haz-video.htmlVáratlanul összeomlott egy hétemeletes ház Isztambulban. A felső három szintet engedély nélkül építették. Eddig két halálesetről tudnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.