Hózápor és sok napsütés: így alakul a hét időjárása

Forrás: OMSZ -
időjárás előrejelzés köpönyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Záporok és hózáporok után sok napsütésre számíthatunk – írja a Köpönyeg.hu a hét időjárásáról. 

Kedd

Felhőátvonulások várhatók főleg a Dunántúlon és a Tiszántúlon hózáporokkal, záporokkal. Az ÉNy-i szél sokfelé lesz viharos. +5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerda

Sok napsütésre, napközben mérséklődő szélre van kilátás. Zápor csak elvétve fordul elő. Reggel -3, délután +4 °C valószínű.

Csütörtök

Erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg a Dunántúlon záporeső is előfordul. 3 és 9 fok közé enyhül a levegő.

Péntektől

Egyre több napsütés, száraz idő és fokozatosan emelkedő hőmérséklet valószínű.

Megbolondult az időjárás: szakad a hó Hawaiinhttp://www.life.hu/news/20190212-megbolondult-az-idojaras-szakad-a-ho-hawaiin.htmlFordult már elő, mégsem mindennapos látvány a Hawaii strandokon a hótakaró. Egy, a Twitterre felkerült videóban jól látszík, hogy nagy pelyhekben hullt a hó a minap az üdülőparadicsomban.NewsOrigoMagyar nő gyilkolt Villachban - boszorkányok parancsát követtehttp://www.life.hu/news/20190212-magyar-boszorkany-no-gyilkolt-villachban.htmlOkkult gyilkosság történt Villachban. A vádlott egy magyar nő, aki már a klagenfurti börtönben van. NewsEtesd meg az exedet egy medvével Valentin-napon – persze, csak képletesenhttp://www.life.hu/news/20190211-etesd-meg-exedet-egy-medvevel-valentinnapon-persze-csak-kepletesen.htmlSokan akadnak, akik hónapokkal a szakítás után sem tudják könnyen elengedni a múltbéli párkapcsolatokat. Ebben segít most a Wildlife Images Rehabilitation & Education Center Valentin-napra kitalált akciója. News--Szellemalmák jelentek meg a fákon – Fotókhttp://www.life.hu/news/20190211-szellemalmak-jelentek-meg-a-fakon.htmlAlma formájú jéggömbök jelentek meg a fákon Michiganben. A jelenségre van észszerű magyarázat. NewsOrigo Egy teória szerint ezt tette a tragédia előtt az eltűnt maláj gép másodpilótájahttp://www.life.hu/news/20190209--teoria-szerint-ezt-tette-a-tragedia-elott-az-eltunt-malaj-gep-masodpilotaja.htmlMeglepő elmélettel rukkolt elő egy elismert repüléstechnikai szakértő az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép ügyében. Christine Negroni állítja, hogy az utasszállító másodpilótája, a 27 éves Fariq Abdul Hamid mindent megtett, hogy megakadályozza, hogy a gép az óceánba zuhanjon. News--Csaknem hatvan ember halálát okozta a pancsolt szesz Indiábanhttp://www.life.hu/news/20190209-csaknem-hatvan-ember-halalat-okozta-pancsolt-szesz-indiaban.htmlMár legalább ötvenheten meghaltak csütörtök óta Észak-Indiában, miután illegálisan készített szeszt fogyasztottak – közölték a helyi hatóságok szombaton. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.