Magyar nő gyilkolt Villachban – boszorkányok parancsát követte

Forrás: pexels.com -
gyilkosság boszorkány bíróság Villach
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Okkult gyilkosság történt Villachban. A vádlott egy magyar nő, aki már a klagenfurti börtönben van. 

A miniszekta három főből állt, a vezetőjük egy Margit T nevű asszony. H. Barbara állítólag az ő utasításait követte akkor, amikor puszta kézzel megfojtotta áldozatukat, a 72 éves ügyfelüket, akit balsors elleni védelemben részesítettek, és aki ezért cserébe 32 millió forintot adott a gyanúsítottaknak, majd a főboszorkára hagyta a lakását is. Mikor az ügyfél gyanút fogott, visszakövetelte a pénzt, a főboszorka pedig ezt követően azt parancsolta H. Barbarának, hogy ölje meg az ügyfelet.

Az emberek természetfeletti hatalmat tulajdonítottak a boszorkányoknak – Képünk illusztráció Forrás: pexels.com

„Védencem ma is kitart amellett, hogy parancsot teljesített, illetve a legutóbbi személyes találkozás során is éreztem, hogy könnyen befolyásolható személy, aki valóban hisz egy felsőbb hatalomban, amelynek Margit T. a médiuma, de lassan kezd benne tudatosulni, hogy ártatlan ember halt meg a keze által. Minden a pszichológiai szakvéleményen múlik, amelyen már túl van, de az eredményre még várni kell” – mondta Barbara ügyvédje, aki szerint a nő nem beszámítható. „Most is úgy viselkedik, mint akit hipnotizáltak” – mondta az ügyvédnő, aki azt is elárulta, hogy Barbarát rendszeresen látogatja a 8 éves lánya, aki korábbi, sattendorfi lakhelyük közelében, egy gyermekotthonban él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.