Ritka állatot ölt meg egy amerikai vadász, Bryan Harlan: a tetemével pózolt

Forrás: Facebook/Bryan Harlan -
kecske vadászat vadász Amerika Pakisztán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg pénzt fizetett a dúsgazdag amerikai, hogy Pakisztánban a ritka pödröttszarvú kecskére vadászhasson: az állat tetemével büszkén pózolt a közösségi oldalakon. 

Az amerikai Bryan Kinsel Harlan nem örvend túl nagy népszerűségnek. A gazdag vadász legutóbbi posztjával hatalmas vihart kavart, ugyanis egy ritka, pödröttszarvú kecske tetemével pózol. Pakisztánba utazott azért a férfi, hogy meggyilkolhassa az állatot, és 110 ezer dollárt, vagyis átszámítva 31 millió forintot fizetett a vadászatért.

Ritka állatot ölt meg az amerikai vadász Forrás: Facebook/Bryan Harlan

A férfi most járt harmadjára Pakisztánban, és mindenféle állatra vadászott már ott. Ugyan nem tilos ennek a fajnak a vadászata, a kommentelők mégis felháborodtak a dúsgazdag vadász posztja miatt – írja a Mirror.

Hóhért keresnek a kivégzéseket újra bevezető Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190214-hohert-keresnek-a-kivegzeseket-ujra-bevezeto-sri-lankan.htmlHóhért kereső álláshirdetés jelent meg a Srí Lanka-i lapokban az után, hogy a halálbüntetések végrehajtására 43 éve moratóriumot hirdető, dél-ázsiai szigetországban rövidesen újra bevezetik a drogbűnözők kivégzését. News--Tavaszias időjárás, néhol felhősödés várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190214-tavaszias-idojaras-nehol-felhosodes-varhato-a-hetvegen.htmlElőfordulhat még némi felhősödés, ám többnyire tavaszias időjárásra számíthatunk az elkövetkező napokban. Vegyük célba a kirándulóhelyeket! NewsOrigoSzivárgó vécé okozott problémát a Nemzetközi Űrállomásonhttp://www.life.hu/news/20190214-szivargo-vece-okozott-problemat-a-nemzetkozi-urallomason.htmlA Nemzetközi Űrállomáson egy egyszerűbb meghibásodás is gondokat okozhat: nemrég a vécé ment tönkre, aminek a javítása nem ment egyszerűen. NewsOrigoÚjratárgyalják Pénzes Heni gyilkosának ügyét (18+)http://www.life.hu/news/20190214-ujratargyaljak-penzes-heni-gyilkosanak-ugyet.html13 évvel az eset után szabadon engedték volna Pénzes Henrietta gyilkosát, a bíró azonban úgy döntött, egyelőre nem szabadulhat a férfi. NewsThinkstockNémeth Lajos szerint lassan, de biztosan közeledik a tavaszhttp://www.life.hu/news/20190213-nemeth-lajos-szerint-lassan-de-biztosan-kozeledik-a-tavasz.htmlNémeth Lajos elárulta, lassan, de biztosan közeledik a tavasz. NewsOrigoVörös lidércek jelentek meg az égenhttp://www.life.hu/news/20190212-voros-lidercek-jelentek-meg-az-egen-furcsa-legkori-jelenseg.htmlA vörös lidércek kizárólag viharfelhők felett keletkeznek, nagyobb villámkisülések után. A színe után nevezik vörösnek, a lidérc név pedig a népi hiedelmekből ered. Ilyen vörös lidércek jelentek meg nemrégiben Ausztrália felett.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.