Tavaszias időjárás, néhol felhősödés várható a hétvégén

Forrás: Shutterstock -
tavasz hőmérséklet napsütés időjárás felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előfordulhat még némi felhősödés, ám többnyire tavaszias időjárásra számíthatunk az elkövetkező napokban. Vegyük célba a kirándulóhelyeket!

Változó felhőzetre, néhol kisebb csapadékra számíthatunk csütörtökön – írja a Köpönyeg. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Az északi szél megélénkül.

Pénteken délelőtt lehet több felhő, délután már hosszabb napos időszakokra számíthatunk. Délutánra mérséklődik az eleinte még élénk légmozgás. 9 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétvégén északkeleten lehetnek tartósabban párás tájak, az ország nagy részén azonban szikrázó napsütés várható. 7 és 14 fok köré melegszik a levegő.

Kiándulóidő is lehet a hétvégén Forrás: Shutterstock
Újratárgyalják Pénzes Heni gyilkosának ügyét (18+)http://www.life.hu/news/20190214-ujratargyaljak-penzes-heni-gyilkosanak-ugyet.html13 évvel az eset után szabadon engedték volna Pénzes Henrietta gyilkosát, a bíró azonban úgy döntött, egyelőre nem szabadulhat a férfi. NewsThinkstockNémeth Lajos szerint lassan, de biztosan közeledik a tavaszhttp://www.life.hu/news/20190213-nemeth-lajos-szerint-lassan-de-biztosan-kozeledik-a-tavasz.htmlNémeth Lajos elárulta, lassan, de biztosan közeledik a tavasz. NewsOrigoVörös lidércek jelentek meg az égenhttp://www.life.hu/news/20190212-voros-lidercek-jelentek-meg-az-egen-furcsa-legkori-jelenseg.htmlA vörös lidércek kizárólag viharfelhők felett keletkeznek, nagyobb villámkisülések után. A színe után nevezik vörösnek, a lidérc név pedig a népi hiedelmekből ered. Ilyen vörös lidércek jelentek meg nemrégiben Ausztrália felett.NewsOrigoElhunyt Alix luxemburgi hercegnőhttp://www.life.hu/news/20190212-elhuny-alix-luxemburgi-hercegno.htmlTragikus hirtelenséggel, 89 éves korában elhunyt Alix luxemburgi hercegnő. Hét gyermeke és családja gyászolja. News--Öngyilkos lett Maura Viceconte olasz maratonfutóhttp://www.life.hu/news/20190212-ongyilkos-lett-maura-viceconte-olasz-maratonfuto.htmlNyolcéves gyermekét hagyta maga után Maura Viceconte maratonfutó, aki a napokban öngyilkosságot követett el. News--Vakációzni indult, de férjhez kényszerítették a 14 éves lánythttp://www.life.hu/news/20190212-vakaciozni-indult-de-ferjhez-kenyszeritettek-a-14-eves-lanyt.htmlNagyszüleihez indult nyaralni Libanonba a 14 éves Tasneem Fakhoury. A reptéren egy 24 éves férfi várta, akihez férjhez kényszerítették. Négy év után tudott megszökni édesapja segítségével. Most a hasonló sorsúaknak akar segíteni, és könyvet ír a szörnyű évekről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.