Időjárás: 13 fok is lehet a hétvégén

Forrás: Pilisi Parkerdő -
tavasz időjárás február előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a kora tavaszias idő, egyelőre biztosan nem tér vissza a tél.

A Köpönyeg azt írja, pénteken változóan felhős időre számíthatunk, délután 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétvégén a hajnali ködfoltok feloszlása után ragyogó napsütés, kora tavaszias idő ígérkezik +8, +13°C közötti maximumokkal.

A folytatásban hétfőtől sok napsütésre, továbbra is +10 fok körüli, vagy a feletti csúcsértékre van kilátás.

A hajnali fagyok is megszűnnek Forrás: Köpönyeg
Lányaiként kezeli a 4 millióért vásárolt szexbabáit a 60 éves üzletember, Yu Zhenguohttp://www.life.hu/news/20190214-lanyaikent-kezeli-a-4-millioert-vasarolt-szexbabait-a-60-eves-uzletember-yu-zhenguo.htmlSzexbabákra költi a pénzét a 60 éves üzletember, de nem szexuális eszközként tekint rájuk: lányaiként kezeli őket. NewsOrigoFülöp hercegnek nem kell fizetnie a balesete utánhttp://www.life.hu/news/20190214-fulop-hercegnek-nem-kell-fizetnie-a-balesete-utan.htmlTavaly év végén szenvedett balesetet II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg. A másik autó két utasa megsérült. Most megállapították, hogy Fülöp hercegnek nem kell kártérítést fizetnie. News--Ritka állatot ölt meg egy amerikai vadász, Bryan Harlan: a tetemével pózolthttp://www.life.hu/news/20190214-ritka-allatot-olt-meg-az-amerikai-vadasz-bryan-harlan-tetemevel-pozolt.htmlRengeteg pénzt fizetett a dúsgazdag amerikai, hogy Pakisztánban a ritka pödröttszarvú kecskére vadászhasson: az állat tetemével büszkén pózolt a közösségi oldalakon. NewsOrigoFolytatódik a pere azoknak, akik 100 társa előtt vertek meg egy hatvani diáklánythttp://www.life.hu/news/20190212-folytatodik-a-pere-azoknak-akik-100-tarsa-elott-vertek-meg-egy-hatvani-diaklanyt.htmlEgy kiskorú diáklányt 30 méteren keresztül rángattak, fejét betonoszlopba verték, majd haját is megtépték Hatvanban. Száz társa nézte végig a megalázást és bántalmazást. Hétfőn a térfigyelőkamera felvételeinek megtekintésével folytatódott a per. News--Feleségül ment tomboy zombibabájához, boldogabb, mint eddig bármikorhttp://www.life.hu/news/20190212-felesegul-ment-tom-boy-zombi-babajahoz-boldogabb-mint-eddig-barmikor.htmlA 20 éves Felicity Kadlec feleségül ment zombibabájához, akit Kelly Rossinak nevez. A babája is nőnemű, ám ő képviseli az erősebbik nemet a kapcsolatban, lévén, hogy tomboy, azaz erősebbek nála a fiús jegyek. Felicity azt mondja, mióta összeházasodtak, sokkal intimebb a kapcsolatuk. News--Megbolondult az időjárás: szakad a hó Hawaiinhttp://www.life.hu/news/20190212-megbolondult-az-idojaras-szakad-a-ho-hawaiin.htmlNem mindennapos látvány a hawaii strandokon a hótakaró. Egy, a Twitterre felkerült videóban jól látszik, hogy nagy pelyhekben hullott a hó a minap az üdülőparadicsomban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.