A Nagykovácsiban eltűnt, 12 éves kisfiút önkéntesek találták meg

Forrás: Shutterstock -
kisfiú eltűnt gyermek Nagykovácsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton tűnt el Nagykovácsiban egy 12 éves kisfiú, akit rendőrök és a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület tagjai is kerestek, végül az utóbbi szervezet önkéntesei találták meg.

Nagy erőkkel kezdték keresni azt a 12 éves kisfiút, aki szombaton Nagykovácsiban tűnt el. Édesapja értesítette a hatóságokat a kora esti órákban, keresését pedig azonnal megkezdték. 28 rendőr kutatta a gyermeket, ám végül a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület tagjai találtak rá.

28 rendőr kereste a kisfiút - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"A helyszínen, Nagykovácsiban az autónk terepjáró képességeit kihasználva előbb a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kutyás szolgálatát szállítottuk az erdőbe, majd miután a fiút a Nagykovácsi Készenléti Szolgálatok tagjai megtalálták, a keresett személyt a találkozási pontra vittük" – idézi a Blikk a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület Facebook-posztját.

A jövő hét közepén lehűlés várhatóhttp://www.life.hu/news/20190217-a-jovo-het-kozepen-lehules-varhato-idojaras.htmlA jövő hétvégénk nem telik ilyen napfényesen, mint a mostani. NewsOrigoHat személyautó ütközött össze a 4-es főúton Üllőnélhttp://www.life.hu/news/20190217-hat-szemelyauto-utkozott-a-4es-fouton-ullonel-baleset.htmlHat személyautó ütközött össze a 4-es főúton Üllőnél vasárnap reggel, a helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlik – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. NewsOrigoMérgező, fekete hó hullott Szibériában – videóhttp://www.life.hu/news/20190216-mergezo-fekete-ho-hullott-sziberiaban-video.htmlA fekete hó szénbányák környékén esett. A látvány undorító, a különleges csapadék pedig mérgező. NewsOrigoKiderült, ki a Fővárosi Törvényszékről elszökött rabhttp://www.life.hu/news/20190216-kiderult-ki-a-fovarosi-torvenyszekrol-elszokott-rab.htmlFegyveres szökött rabot üldöztek a rendőrök Budapesten: 36 perccel a szökése után sikerült elfogni az illetőt, akit súlyos állapotban kórházba szállítottak. Ő volt a szökevény. NewsOrigoNémeth Lajos szerint az első hazatért gólya megérezte a jó idő közeledtéthttp://www.life.hu/news/20190216-nemeth-lajos-szerint-az-elso-hazatert-golya-megerezte-a-jo-ido-kozeledtet.htmlAz első hazatért gólya megérezte a jó idő közeledtét: Németh Lajos szerint is jön a tavasz. News--Natascha Kampusch nem gondol az elrablójárahttp://www.life.hu/news/20190215-natascha-kampusch-nem-gondol-az-elrablojara.htmlNatascha Kampusch nemsokára 31 éves lesz, és 13 éve szabadult a fogságból: igyekszik nem gondolni az elrablójára. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.