A Nagykovácsiban eltűnt, 12 éves kisfiút önkéntesek találták meg

Forrás: Shutterstock -
kisfiú eltűnt gyermek Nagykovácsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton tűnt el Nagykovácsiban egy 12 éves kisfiú, akit rendőrök és a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület tagjai is kerestek, végül az utóbbi szervezet önkéntesei találták meg.

Nagy erőkkel kezdték keresni azt a 12 éves kisfiút, aki szombaton Nagykovácsiban tűnt el. Édesapja értesítette a hatóságokat a kora esti órákban, keresését pedig azonnal megkezdték. 28 rendőr kutatta a gyermeket, ám végül a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület tagjai találtak rá.

28 rendőr kereste a kisfiút - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"A helyszínen, Nagykovácsiban az autónk terepjáró képességeit kihasználva előbb a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kutyás szolgálatát szállítottuk az erdőbe, majd miután a fiút a Nagykovácsi Készenléti Szolgálatok tagjai megtalálták, a keresett személyt a találkozási pontra vittük" – idézi a Blikk a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület Facebook-posztját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.