Újabb keresés indul az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép megtalálására

Forrás: AFP/Mohd Rasfan -
maláj utasszállító keresés eltűnés maláj gép expedíció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig nem találták meg az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj utasszállító gépet. Most új, minden eddiginél nagyobb keresőexpedíciót terveznek indítani.

Öt évvel ezelőtt tűnt el az MH370 maláj utasszállító gép vélhetően az Indiai-óceán felett, ám a víz alatti keresések nem hoztak eredményt, mindössze néhány elsodródott roncsdarabot találtak.

A Daily Star cikke szerint most minden eddiginél nagyobb, hatalmas területre kiterjedő keresés várható, és a vizek legmélyebb pontjait térképezik fel annak reményében, hogy fény derül az eltűnt repülőgép titkára.

Hóhért keresnek a kivégzéseket újra bevezető Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190218-hohert-keresnek-a-kivegzeseket-ujra-bevezeto-sri-lankan.htmlHóhért kereső álláshirdetés jelent meg a Srí Lanka-i lapokban az után, hogy a halálbüntetések végrehajtására 43 éve moratóriumot hirdető dél-ázsiai szigetországban rövidesen újra bevezetik a drogbűnözők kivégzését – írta az MTI. NewsOrigoPénteken itt a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190219-penteken-itt-a-hidegfront-idojaras.htmlVége a korai tavasznak, péntektől komoly lehűlés várható országszerte.News--Pisilő férfi fotója került fel a Google Mapsrehttp://www.life.hu/news/20190218-pisilo-ferfi-fotoja-kerult-fel-a-google-mapsre.htmlPisilés közben fotózott le a Google egy férfit Mexikóban. A felvétel felkerült az internetre. News--Így fogták el a rendőrök a szökött rabot – Videóhttp://www.life.hu/news/20190218-igy-fogtak-el-a-rendorok-a-szokott-rabot.htmlKitüntette a hatóság azon munkatársait, akik részt vettek a szökött fegyveres rab elfogásában. A sajtótájékoztatón olyan videókat is megmutattak az eseményekről, amiket eddig még nem láttunk. NewsThinkstockAlbínó mókust kaptak lencsevégre egy brit városbanhttp://www.life.hu/news/20190218-albino-mokust-kaptak-lencsevegre-egy-brit-varosban.htmlAlbínó mókust videóztak le Edinburgh központjában. News--Édesanyja meglátogatta a kórházban a szökött rabothttp://www.life.hu/news/20190218-edesanyja-meglatogatta-a-korhazban-a-szokott-rabot.htmlÉdesanyja szigorú szabályok mellett látogatta meg a kórházban a fegyveres szökött rabot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.