Egy hónapja eltűnt Montvai Patrícia Petra: segítséget kér a rendőrség

Forrás: police.hu -
rendőrség eltűnt Montvai Patrícia Petra segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem egy hónapja tűnt el a 17 éves Montvai Patrícia Petra Sopronból: a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A 17 éves soproni lány tartózkodási helyéről tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról. Csaknem egy hónapja keresik, pontosan 2019. január 27-én látták utoljára. Montvai Patrícia Petra 165 cm magas, normál testalkatú, haja középbarna, hátközépig érő, szeme barna, arca kerek.

Egy hónapja eltűnt Montvai Patrícia Petra Forrás: police.hu

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Montvai Patrícia Petrát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – írja a Police.hu.

5 milliót nyert egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-banhttp://www.life.hu/news/20190221-5-milliot-nyert-egy-jatekos-a-legyen-on-is-milliomosban.htmlSzép összeget, 5 millió forintot vihetett haza egy játékos a Legyen Ön is milliomos! című műsorból. Azt is elárulta, mire költi a nyereményét. News--Énekesnőt csinált macskájából egy férfi, imádja az internethttp://www.life.hu/news/20190221-enekesnot-csinalt-macskajabol-egy-ferfi-imadja-az-internet.htmlJoaquin Baldwin imádja a macskáját, de azt nem, amikor reggelente felébreszti. Ezért a nyávogó cicából énekesnőt csinált. NewsOrigoSokan védik Mihályt, a disznójával fajtalankodó férfithttp://www.life.hu/news/20190221-sokan-vedik-mihaly-a-disznojaval-fajtalankodo-ferfit.htmlEgy videofelvétel szerint a malacával fajtalankodott egy dunaharaszti férfi, Mihály. Az állatvédők elvitték az állatait, a rendőrség nem emelt vádat. Sokan a védelmükbe vették a férfit. News--Időjárás: drasztikus lehűlés jön hideg széllel és hózáporralhttp://www.life.hu/news/20190221-idojaras-drasztikus-lehules-jon-hideg-szellel-es-hozaporral.htmlSajnos hiába volt egy-két napig kellemes, tavaszias idő, még nincs vége a télnek. Drasztikus lehűlés jön. News--Tűzvész pusztít Banglades fővárosában, sok a halott http://www.life.hu/news/20190221-tuzvesz-pusztit-banglades-fovarosaban-sok-a-halott.htmlLegfrissebb értesülések szerint legalább 69 ember életét követelte csütörtökre virradóra a Banglades fővárosában, Dakkában pusztító tűzvész. Korábban 56 halottról lehetett tudni. A halottak mellett mintegy ötvenen megsérültek. NewsOrigoEgy műholdas felvételen úgy tűnik, mintha ufó parkolna a Holdonhttp://www.life.hu/news/20190220-egy-muholdas-felvetelen-ugy-tunik-mintha-ufo-parkolna-a-holdon.htmlAz összeesküvés-elméletek rajongói szerint a Hold két krátere között nem kőhalom látható, ahogy azt elsőre gondolnánk, hanem egy ufó parkolta le ott a járművét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.