Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

Forrás: Shutterstock -
nyerőszám hatos lottó sorsolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell tovább izgulniuk azoknak, akik hatos lottót vettek. Itt vannak a nyerőszámok.

Végre a hatos lottó nyerőszámait is kihúzták. Mivel legutóbb nem volt telitalálatos szelvény, ezen a héten 144 millió forint üthette volna a markát annak, aki eltalálja mind a hat számot, amelyek a következők:
15, 23, 35, 42, 44, 45.

Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait Forrás: Shutterstock

Sajnos ezen a héten sem vihette el senki a főnyereményt, ezért a következő héten 222 millió a tét.

Komoly baleset történt az M3-ason: hét autó ütközött összehttp://www.life.hu/news/20190714-komoly-baleset-tortent-az-m3-ason-het-auto-utkozott-ossze.htmlHét autó balesetezett az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon. NewsOrigoSzekrényajtó-fogantyút talált az éttermi kajájában a lány: vizsgálatot indítottakhttp://www.life.hu/news/20190714-szekrenyajtofogantyut-talalt-ettermi-kajajaban-a-lany-vizsgalatot-inditottak.htmlSe vége, se hossza nem lenne, ha sorolni kezdenénk, mi mindent találtak már emberek az éttermi tányérjukban: ezúttal a Taco Bell amerikai gyorsétterem okozott meglepetést egy vendégének, Eve Saintnak, aki már a kaja kicsomagolása előtt is ideges volt, mert sokat kellett várnia. Nos, a látványtól biztos nem nyugodott meg. NewsOrigoKomoly drogproblémái voltak a súlyos balesetet okozó horvát sofőrnekhttp://www.life.hu/news/20190714-megis-letartoztatta-a-horvat-rendorseg-a-sulyos-balesetet-okozo-bmw-soforjet.htmlMégis letartóztatta a horvát rendőrség szombaton késő este annak a BMW-nek a sofőrjét, aki három napja súlyos balesetet okozott az A4-es autópályán a Varasd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál, a balesetben magyarok is megsérültek – írta a Jutarnji List című horvát napilap a zágrábi rendőrség közleményére hivatkozva. News--A jövő héten visszatér a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190714-a-jovo-heten-visszater-a-kanikula-idojaras.htmlAz esős, borús, viharos napok után a jövő hét vége már sokkal kellemesebbnek látszik: visszatér a napsütés, a strandidő. News--Nekiment egy villanyoszlopnak egy autó Békéscsabánhttp://www.life.hu/news/20190714-nekiment-egy-oszlopnak-egy-auto-bekescsaban-kozolte-a-katasztrofavedelem.htmlFél pályán halad a forgalom a Berényi úton, mivel villanyoszlopnak hajtott egy autó a Békési úti kereszteződés közelében. NewsOrigoVasárnap is országszerte várhatók zivatarokhttp://www.life.hu/news/20190713-vasarnap-is-orszagszerte-varhatok-zivatarok.htmlZivatarveszély miatt vasárnapra is az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.