Az üde és ragyogó bőrért – Arcápolási tippek nyárra!

Forrás: Dreamstime -
szépségápolás Nyár smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron is nagyon fontos a körültekintő arcápolás a korosztálynak, valamint a bőrtípusnak megfelelően. Fogadd meg Larion Oscar tippjeit!

Nyáron mindig a könnyű szerkezetű, gyorsan felszívódó textúrákat válaszd. A megfelelő krém megtalálásához figyeld az összetevőket.

Legyen könnyű, vizes vagy zselés szerkezetű, vízmegtartó, regeneráló tulajdonságú, fényvédővel ellátott és antioxidánsokban gazdag formulájú kozmetikum.

A meleg hatására kitágulnak a pórusok, ezért érdemes pórus minimalizáló primert használni, a magas faggyúháztartást is lehet csökkenteni mattító báziskrémmel. Az egységes bőrszín kialakításhoz válassz vízbázisú, könnyű szerkezetű, BB vagy CC színezett hidratálókrémet, hogy védve legyen az arcod.

Forrás: Dreamstime

Öltsd magadra a tengerpart színeit és hangulatát! Ezek a legszebb nyári sminkek

Tengerparti nyaralásra készülsz? Egész napos strandolás és romantikus esti vacsorák várnak rád? Larion Oscar most elárulja, milyen sminktermékekkel készülj a nyaralásra.

A napbarnított arcszín kiemeléséhez, krémes bronzosítót használj az arccsont alá tedd a halánték irányába. Ha hideg bőrszíned van, keverj hozzá egy kis rózsaszínt, ha meleg bőrszíned van, akkor jól illik hozzá a narancs vagy a terrakotta.

Az élénkítést az arccsontra tedd, így jól érvényesül majd alatta a nap csókolta bronzosító.

Forrás: Dreamstime

Kontúrmentesen dolgozd össze, hogy a színek fedjék egymást, majd porpúderrel finoman fixáld le. Szemszíntől függetlenül a napbarnított bőrön jól mutatnak a fényes textúrák. A szezon kedvencei a pezsgő, a réz, a friss zöld, a bronz, a sárga, a tengerkékek, a türkizzöld és a türkizkék. Ezek a fantasztikus színek tündöklően izgalmasak a napfényben.

Minden esetben érdemes tartós és vízálló terméket választani, hogy sminked stabil legyen.

Nappal a krémes textúrákat részesítsd előnyben, mert rugalmasan idomulnak a bőrhöz és átengedik a fényt. Fantasztikus választékban kaphatók tartós szemceruzák és szemhéjkrémek. A magas páratartalom miatt szempilláidat vízálló szempillaspirállal fesd ki, ha nem akarod, hogy elkenődjön. Az ajkakon izgalmasan hatnak a tartós, matt pigmentekben gazdag ajakrúzsok. Ha természetes hatásra vágysz akkor használj fényvédővel ellátott ajakbalzsamot, ha szereted a csillogást akkor a vizes hatású, szikrázó szájfényeket alkalmazd.

Így lesz egész nap tartós és dögös a fesztiválsminked

Végre elkezdődik az év legbohémebb időszaka, a fesztiválszezon. De mielőtt belevetnéd magad a mulatozásba, készítsd el tökéletes sminkedet! Larion Oscar most elárulja, mire kell odafigyelned!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.