fashion week rövidnadrág nyári ruha Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári időszak nemcsak a léleknek felüdülés, ez a fajta szabadság az öltözködésben is megjelenik: sokkal bátrabban nyúlunk a színekhez, a különböző formákhoz, a bohókás mintákhoz. Most megmutatjuk, hogyan érdemes párosítani a nyári alapdarabokat. 

Virágos maxi

A mezei virágok helyét az elmúlt években egyre inkább a buja, trópusi minták vették át, ami egy maxiruhán gyönyörűen mutat. Ehhez élénk kiegészítőket is választhatsz, ha találsz olyat, ami a ruhán is visszaköszön. Ha inkább biztonsági játékos vagy, esetleg egy merész mintás ruha mellé jobban szereted a letisztult darabokat, akkor válassz púderszínű kiegészítőket. Ennek ellenére a rúzsban még visszaköszönhet egy élénk szín, de az ékszered is lehet egy színes darab.

1. Zara 12 995 forint 2. H&M 5990 forint 3. MAC 6100 forint 4. Parfois 2295 forint 5. H&M 8990 forint Forrás: Life.hu

Pasztell overall

Egy overall is évek óta meghatározó alapdarabja a nyári divatnak. Egy pasztell árnyalatút mindenképpen érdemes beszerezni, mert nagyon jól lehet hozzá kiegészítőket párosítani. A csupa pasztell szett is jól néz ki, de egy kis virágminta, például a táskán, nagyon feldobja a szettet. Hasonló virágminta a nyakláncodon is visszaköszönhet.

1. H&M 1990 forint 2. Parfois 3295 forint 3. Zara 9995 forint 4. Mango 11 995 forint 5. H&M 9490 forint Forrás: Life.hu

Famer rövidnadrág vagy miniszoknya

A farmer az az alapdarab, ami rengeteg mindent megenged, például bármilyen színnel párosítható. Csupán azt kell tudnod, hogy a rövidnadrág vagy a miniszoknya áll hozzád közelebb, aztán persze az is fontos, hogy milyen alkalomra készülsz. Egy sportcipővel és hátizsákkal ideális fesztiválszerelés, egy szalmatáskával és papuccsal párosítva indulhatsz is a strandra, egy flatform papuccsal és egy vagány nyári kistáskával párosítva kész az ideális városi szerelés.

1. H&M 2990 forint 2. Zara 9995 forint 3. Pull&Bear 5995 forint 4. Mango 5595 forint 5. H&M 6990 forint 6. Zara 9995 forint Forrás: Life.hu

SHORT vagy MINISZOKNYA?

Szavazz még több nyári dilemmára gyűjtőoldalunkon!
Hova tegyem a gyereket nyáron? A legnagyobb dilemmákhttp://www.life.hu/nyaridilemmak/20170601-hova-tegyem-a-gyereket-nyaron-a-legnagyobb-dilemmak-taborok-nagymamak.htmlA nyári szünet a kicsiknek maga a felhőtlen kikapcsolódás, a felnőttek számára ugyanez megoldandó probléma. Hová tegyük a gyereket, hogy ő is jól érezze magát és mi is nyugodtan indulhassunk minden nap a munkába, tudván, hogy jó helyen van és vigyáznak rá? Nyári Dilemmák--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.