Balaton Sound vagy VOLT? Ezekre vigyázz, ha fesztiválozni mész

Balaton Sound fesztiválszex fesztiválszezon VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dübörög a nyár, és vele együtt a fesztiválszezon is. Akárhova is mész szórakozni, vannak dolgok, amiket érdemes szem előtt tartani, ha nem szeretnéd, hogy a bulizás rémálommá váljon. 5 tipp, hogy te is nyugodtan jól érezhesd magad. 

Alapvető higiénia

Lehet, hogy számodra ez teljesen egyértelmű, de bizony sokaknak nem az. El sem tudod képzelni, hogy egy-egy ilyen többnapos party során milyen komoly betegségeket lehet összeszedni, például a mellékhelységekben.

A fesztivál ideje alatt is ügyelj a higiéniára Forrás: Facebook/VOLT Fesztivál Official

Arról nem is beszélve, hogy sokan ilyenkor annyira elengedik magukat, hogy még mosakodni is elfelejtenek. Éppen ezért jó ötlet lehet egy tubus fertőtlenítő gélt és egy csomag nedves törlőkendőt is magaddal vinni az alapvető tisztálkodó szerek mellé. Hiszen ki tudja, ki fogta meg előtted például a vécéajtó kilincsét.

Szexuális elővigyázatosság


A fenti infókból kiindulva szexuális értelemben sem lehet elég óvatos az ember. Sokan azt gondolják, hogy például fogamzásgátló szedése esetén nem érheti őket baj, pedig az egyéjszakás kalandokból csúnya dolgokat össze lehet szedni. És hát valljuk be, a fesztiválokon azért előfordul egy két kósza szex kapcsolat is.

Szóval tanácsos magaddal óvszert vinni, akkor is, ha nő vagy. És ne csak a táskád alján figyeljen, hanem adott esetben használd is. Ne bízz rá mindent a pasikra, mert a betegségek döntő többsége nem őket, hanem a csajokat veszélyeztetik.

/1607/Fejje201671013548

Értékek védelme


Sajnos manapság az önfeledt szórakozás anyagi értelemben is számos veszélyt jelenthet. Legyen nálad bankkártya vagy elegendő készpénz, hiszen sosem tudhatod mire lesz szükséged, de lehetőleg sose hagyd magára a tárcád, és semmilyen PIN kódot se tarts fellelhető helyen. Ugyanez vonatkozik minden más értéktárgyadra is: okostelefon, táblagép, laptop, stb. Bármennyire is szimpatikus a szórakozó tömeg, ne bízz meg ismeretlenül senkiben.

/1607/Forr_201672132720

Elsősegély csomag


Bármikor rád törhet egy váratlan rosszullét. Megfájdulhat a fejed, elronthatod a gyomrod, de akár még meg is fázhatsz egy hűvösebb este során. Ilyen állapotban pedig a szórakozás sem olyan élvezetes, de ha néhány alapvető gyógyszert magadnál tartasz, akkor könnyebben tudsz magadon segíteni. Nem beszélve arról, ha esetleg véletlenül rálépsz egy üvegszilánkra és megvágod magad. Egy kis fertőtlenítőszer, meg némi ragtapasz is életet menthet.

Nem árt, ha a fesztiválra magaddal viszel néhány alapvető gyógyszert is Forrás: Facebook/Balaton Sound Official

Elegendő ruha


Persze a dübörgő nyár során hótaposóra meg kesztyűre nem lesz szükséged, de a szeszélyes időjárás könnyen átcsaphat 40 fokból 18-ba. És ha nálad egyetlen hosszú nadrág vagy zokni sincs, akkor sűrűn nyitogathatod az elsősegély csomagodat torokfájás és orrfolyás elleni gyógyszerekért.

BALATON SOUND vagy VOLT?

Egyrészes fürdőruha vagy bikini? Neked melyik jön be jobban?http://www.life.hu/nyaridilemmak/20170609-egyreszes-furdoruha-vagy-bikini-a-nyar-legmenobb-darabjai.htmlAz elmúlt éveket a bikinik uralták, 2016-ban viszont már újra az egyrészes fürdőruhákkal barátkoztunk. A viszontlátás annyira sikeres lett, hogy idén szinte már lenyomják a bikiniket az egyberészes fazonok! Neked melyik jön be jobban? Nyári Dilemmák--Short vagy miniszoknya? Nyári divattippek!http://www.life.hu/nyaridilemmak/20170607-nyari-divat-ruhak-es-rovidnadragok-a-legmelegebb-napokra.htmlA nyári időszak nemcsak a léleknek felüdülés, ez a fajta szabadság az öltözködésben is megjelenik: sokkal bátrabban nyúlunk a színekhez, a különböző formákhoz, a bohókás mintákhoz. Most megmutatjuk, hogyan érdemes párosítani a nyári alapdarabokat. Nyári Dilemmák--Horvátország vagy Görögország? Így válassz úti célt!http://www.life.hu/nyaridilemmak/20170604-nyaralas-horvatorszagban-vagy-gorogorszagban-olcson.htmlHa már unod a Balatont, de mégis vízparton töltenéd a szabadságodat, és nem akarsz mélyen a zsebedbe nyúlni, adódik a kérdés, Horvátországot vagy Görögországot válaszd-e úti célodul. Segítünk a döntésedben. Nyári DilemmákThinkstockHova tegyem a gyereket nyáron? A legnagyobb dilemmákhttp://www.life.hu/nyaridilemmak/20170601-hova-tegyem-a-gyereket-nyaron-a-legnagyobb-dilemmak-taborok-nagymamak.htmlA nyári szünet a kicsiknek maga a felhőtlen kikapcsolódás, a felnőttek számára ugyanez megoldandó probléma. Hová tegyük a gyereket, hogy ő is jól érezze magát és mi is nyugodtan indulhassunk minden nap a munkába, tudván, hogy jó helyen van és vigyáznak rá? Nyári Dilemmák--3 frissítő leves nyárra, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/nyaridilemmak/20160807-gazpacho-meggyleves-uborkaleves-3-frissito-leves-nyarra-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlNyáron, amikor a folyadékpótlásra különösen oda kell figyelni, frissítő élményt nyújthatnak a levesek. Persze nem a túl zsíros vagy túlságosan nehéz változatok, hanem a friss, nyári ízekben gazdag, könnyű levesek. Nézzük a 3 kedvencünket, amit nagyon megéri elkészíteni! Nyári DilemmákOrigo7 film, amiben igazán tombol a kánikulahttp://www.life.hu/nyaridilemmak/20160725-filmek-amik-nyaron-a-legnagyobb-hosegben-jatszodnak.htmlEzekben a forró nyári napokban legalább azzal enyhíthetünk a hőség okozta kellemetlenségeken, hogy megnézünk olyan filmeket, amelyek hősei nálunk sokkal jobban szenvednek a kánikulától. Ráadásul nekik legtöbb esetben muszáj sorsfordító tetteket is végrehajtaniuk közben. Nyári Dilemmák--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.