Nyerj páros mozi belépőt a Káosz karácsonyra című vígjáték vetítésére

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tökéletlen család a tökéletes ünnep nyomában.

Charlotte Cooper (Diane Keaton) a tökéletes karácsonyról álmodik, amikor esik a hó, sül a pulyka, illatoznak a sütemények, és boldog egyetértésben összegyűlik az egész család. Mindent el is követ ennek érdekében, csak egyvalamivel nem számol: a családtagokkal. Mert ahol négy generáció gyűlik össze, ott előbb-utóbb kitör a káosz…

Forrás: Freeman Entertainment Kft.

Charlotte és Sam Cooper (John Goodman) negyven éve házasok, és a szeretet ünnepén ők látják vendégül az egész rokonságot. Lányuk, Eleanor (Olivia Wilde) csinos, okos és meglehetősen frusztrált, mert még nem sikerült megtalálnia a tökéletes pasit. Szülei nagy meglepetésére beállít egy jóképű idegennel (Jake Lacy), akit a reptéren kért meg, hogy játssza el a vőlegénye szerepét. Charlotte fia, Hank (Ed Helms) egyedülálló apaként próbál kislánya mellett helytállni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Húga, a kleptomániás Emma (Marisa Tomei) pedig a tökéletes karácsonyi ajándék keresése közben se tud kibújni a bőréből, emiatt a karácsonyt kis híján rács mögött tölti.

Forrás: Freeman Entertainment Kft.

De nem hiányozhat a nagy családi örömünnepélyből Sam kissé már szenilis nagynénje, Fishy néni (June Squibb), Charlotte bűbájos apja, Bucky (Alan Arkin), aki karácsonyi ajándékként egy kedves fiatal pincérnőt (Amanda Seyfried) visz haza.

Lehet tökéletes az ünnep ennyi tökéletlen emberrel az asztalnál? Egy biztos: humorban, fényekben és nagy érzelmekben nem lesz hiány. A nagy karácsonyi Cooper-teszthez pedig a behavazott Pittsburgh biztosít varázslatos hátteret.

Forrás: Freeman Entertainment Kft.

Steven Rogersnek, a ’P.S. I love you’ forgatókönyvírójának és Jessie Nelson rendezőnek korábban már volt egy sikeres együttműködésük, méghozzá a megható történetet feldolgozó ’Édesek és mostohák’. Majdnem 20 év után ismét közös munkába fogtak, de most egy igazán könnyed, humorral teli, ízig-vérig karácsonyi történettel álltak elő, ami felejthetetlen szórakozást ígér a család minden tagjának az ünnepi előkészületek előtt, alatt és után. A stáblista hosszú névsorában olyan fantasztikus színészeket találunk, mint Diane Keaton, John Goodman, Amanda Seyfried, Olivia Wilde, Alan Arkin, Marisa Tomei és Ed Helms.

Eredeti cím: Love The Coopers

Műfaj: vígjáték

Bemutató dátum: 2015. december 10.

Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

Rendezte: Jessie Nelson

Szereplők: Diane Keaton, Amanda Seyfried, Marisa Tomei, Olivia Wilde, Jake Lacy, Anthony Mackie, June Squibb

http://LoveTheCoopers.com/

https://www.facebook.com/freemanfilmhun

Ha érdekel a film, játssz velünk, és nyerd meg az 50 db páros mozi belépő egyikét!

Vetítés időpontja és helyszíne: December 8., kedd 19 óra, Mammut I.

Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi három kérdésre, és elküldeni a megfejtést a nyeremeny@life.hu címre október 4-én, 12:00-ig! A levél tárgya "Káosz karácsonyra" legyen!

1. Kit keres a filmben Eleanor, Olivia Wilde karaktere?

a) Férjet

b)A tökéletes pasit

c) A lányát

2. Ha láttad a Káosz karácsonyra című film előzetesét, tudod a választ. Melyik soron veszett el Diane Keaton és John Goodman unokája?

a) 7-es

b)17-es

c) 2-es

3. A filmbeli Ruby, azaz Amanda Seyfried melyik filmjével robbant be a köztudatba?

a) Mamma Mia

b) Az ötödik elem

c) Mindörökké rock

Nyereményjáték szabályzat

1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 9., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Káosz karácsonyra" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").
2. A játékban való részvételhez az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni, és a megfejtést az nyeremeny@life.hu e-mail címre elküldeni. A Nyereményjáték 2015.11.23-tól 2015.12.04., 12:00-ig tart. A kérdésre e-mailben választ küldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.
3. A Nyereményjáték nyereményét az Freeman Entertainment Kft., (1013 Budapest, Krisztina krt. 32., III.) ajánlotta fel, amely az alábbi: 50 db páros mozi belépőjegy a Káosz karácsonyra c. film premier előtti vetítésére.
A sorsolás időpontja és helyszíne: 2015. december 4. 14:00, Origo Zrt., 1037 Budapest, Montevideo utca 9.
4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)
5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.
6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).
7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.
8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.
9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.
10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.
11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3497
e-mail cím: info@life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.