gyerekszoba dekoráció lakberendezés dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több időt töltünk a lakásban, így ideje, hogy a gyerekszobából is egy vidám, hangulatos, játékra termett kuckót varázsolj - ehhez adunk most néhány ötletet.

Falmatricák

Az unalmas nagy falfelületeket mi is dobná fel jobban, mint néhány aranyos kis figura, amiket csak fel kell ragasztani? Pláne ha nemcsak a falat, de az ajtót vagy a bútort is díszíthetitek vele.


1. Kaland szavanna 3.690 forint 2. Macska família 4.000 forint
3. Baglyos, virágos falmatrica 4.760 forint

Díszpárnák

Párnákat nem csak a nappali kanapéjára tehetsz: a gyerekszobát is feldobják. Az sem baj, ha kicsit több párna van a gyerekágyon, mint az szükséges lenne és még a fotelba és székekre is jut belőle: a párnák puhává, otthonossá, színessé és vidámmá teszik a szobát.


1. Katicás díszpárnahuzat 4.445 forint 2. KIKA "FUNKY" díszpárna 4.999 forint
3. Kika Auto díszpárna 3.999 forint 4. Unikornis díszpárnahuzat 6.350 forint

Lámpák

Ahogy jön a hideg, egyre hamarabb sötétedik, ezért egyre többet világítunk, így egy új lámpa egészen megváltoztathatja a szoba hangulatát. Az sem baj, ha nincs túl nagy fényereje, mert a halványabban, sejtelmesebben világító lámpák otthonos félhomályt varázsolhatnak - mondjuk a lefekvés előtti mesélésnél.


1. SNAKEY asztali lámpa narancs 12.600 forint 2. Redo Speeling Moon falikar 4.100 forint
3. IKEA SKOJIG függőlámpa 6.990 forint 4. Happy Farm falilámpa 6.590 forint
5. Massive Princess lámpa 16.700 forint

Függöny

Függönyökből is a világosabb, vidámabb, színes, mintásabb darabokat ajánljuk, ami akkor sem válik ijesztővé, ha lekapcsoljuk a villanyt.


1. Szafari babaszoba tüllfüggöny 17.000 forint 2. Ikea Torva Fjaril függöny 4.990 forint

Babzsákfotel

Kisebb és nagyobb gyerekeknél is telitalálat lehet egy kényelmes babzsákfotel, ami rögtön magára irányítja a figyelmet - pláne, ha egy hatalmas halloweentökre hasonlít.


1. Rózsaszín cica-babzsák 25.000 forint 2. Heverde babzsákfotel 16.500 forint
3. Pillangós, kicsi babzsákfotel, Pindurdesign 11.950 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.