enteriőr otthon szürke elegancia dekoráció lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években berobbant a szürke a lakberendezésbe – hidd el, lenyűgöző enteriőröket tudsz kialakítani e szín bármely árnyalatával. Élénk tónusokkal kiegészítve pedig igazán trendi, vagány és cseppet sem hétköznapi belső tereket kapsz majd. 

A lakásodban - a hiedelmekkel ellentétben - a szürke egyáltalán nem mutat unalmasan vagy lehangolóan, főleg akkor, ha más színekkel kombinálod. A semleges szürke minden szín számára megfelelő háttér, de érdemes tudni, hogy a hideg, kissé kékes (grafit-) szürke sokkal kellemesebb, mint a teljesen semleges, vagy a sárgás jellegű egérszürke.

/1405/Sz_rk201452110714

Ha otthonodban nőies meleg hangulatot szeretnél teremteni, akkor pasztellszínekkel keverd a szürke falakat vagy függönyöket, ha viszont férfias enteriőrt szeretnél kialakítani, akkor erős zöld, lila vagy sötétkék kiegészítőket vásárolj.

A nagyobb terekben alkalmazd a sötétebb árnyalatokat, míg világosabb tónusai irodákban vagy előszobákban mutatnak a legjobban. Azonban ha kis mértékben egy-egy falfelületet dekorálsz vele, akkor a lakás összes helyiségében jól mutat. Az ezüstös árnyalataival sosem foghatsz mellé, főleg ha kedveled az eleganciát és a letisztultságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.