praktikum terasz design szőnyeg otthon hasznos kert dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány éve tapasztaljuk, hogy a nappali kiköltözik a teraszra. A párnáknak, kanapéknak, ágyaknak, lámpáknak és kandallóknak már régen elkészült a szabadtéri változata is. De ami még ennél is meglepőbb, néhány merész designer kezdeményezésére a szőnyegek is megjelentek a kertekben, ugyanolyan eleganciával és ugyanolyan minőségben, mint bent használatos társaik, így téve melegebbé és színesebbé a teraszok padlóját.

A belső térben a szőnyeg alapvető fontosságú: összhangot teremt a tér és a különböző bútorok között, ezzel melegséget kölcsönöz a lakásnak. Kint pont ugyanez a szőnyeg funkciója. A színes és változatos lakberendezési tárgyak fiatalossá varázsolják a kerteket, hangsúlyossá teszik a bútorokat és új utakat nyitnak a kertberendezésben. „Egy csinos szőnyeg, néhány jól megválasztott dísztárgy: miért ne használnánk fel a lakásban már jól bevált recepteket a terasz megfiatalítására is? Nem hozhatunk létre meleg és barátságos környezetet szőnyeg nélkül” - mondta korábban a világ egyik legsikeresebb sztárdesignere, Paola Lenti.

/1408/Szaba201489175759

Azon túl pedig, hogy ezek a szőnyegek szépek, színesek és feldobják a teraszt, balkont, kertet, rendkívül praktikusak is. Vízhatlan felületüknek köszönhetően akár medence mellett is használhatjuk őket.

7 tuti tipp, amivel újjávarázsolhatod a nappalidathttp://www.life.hu/csalad/20140311-7-tuti-tipp-amivel-ujjavarazsolhatod-a-nappalidat.htmlTéged is megérintett a tavasz frissessége és az otthonodban egy kis változatosságra vágysz? Ahelyett, hogy teljes átalakításba kezdesz, elég mindössze néhány, de hatásos kiegészítő, amitől teljesen átalakul a szoba hangulata. Íme, 7 trükk, amivel pillanatok alatt újjávarázsolhatod a nappalidat.CsaládOrigoBanksy a nappaliban! A graffitiművész beköltözikhttp://www.life.hu/csalad/20140102-banksy-mualkotasok-a-nappaliban.htmlBizonyára hallottál már a híres street-art művészről, Banksyről, akinek világhírű alkotásai ezúttal nemcsak az utcákat, de az otthonodat is díszíthetik. CsaládÁlomfürdőszoba 5 lépésbenhttp://www.life.hu/csalad/20140312-alomfurdoszoba-5-lepesben-stilusos-szaniterek-burkolatok-kiegeszitok-tukrok-merlegek-design.htmlAhhoz, hogy álomfürdőszobád legyen, érdemes olyan burkolatokat, szanitereket és kiegészítőket választanod, amelyek szépek és egyúttal időtállóak is. Íme, néhány trendi darab, hogy segítsünk a választásban.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.