Fukszia: csajos, divatos, őrülten szexi: így csempészd be az otthonodba

fukszia dekoráció szín lakberendezés Kika-tavasz2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész, csajos, szexi: ez a szín egészen biztosan megosztja az embereket – van, aki sikítva menekül tőle, és van, akik bátran veszi magát körbe vele. Egy biztos: ezt a vidám színt nem lehet nem észrevenni. Így használd az otthonodban!

Ez a szín, bárhová kerül is a lakásban, biztosan felhívja magára a figyelmet. Éppen ezért ott használd, ahol ki szeretnél emelni valamit. Ugyan szinte minden színhez illik, legjobb, ha fehérrel kombinálod, ettől lesz ugyanis igazán friss az összhatás. Betonszürkével, krómmal kiegészítve elegáns hatást érhetsz el – egy kis ipari jelleg némi csajos vonással megfűszerezve.

A fukszia remekül illik a konyhába, nappaliba, hálóba, de még a fürdőszobában is jól mutat. Használhatod a falon, a földön, de a térbe állítva különböző bútorokon és dísztárgyakon is meleg hatást kelt.

Íme, néhány példa, inspirálódj kedvedre!

/1504/Fuksz20154117354Frissességet az otthonodba! Így dekorálj tavasszalhttp://www.life.hu/otthon/20150227-frissesseget-az-otthonodba-igy-dekoralj-tavasszal.htmlSzínek, illatok, minták – ha már te is vágysz a tavaszi frissességre, vedd körbe magad velük az otthonodban is!Otthon--Így lesz ragyogó az otthonod - tavaszi nagytakarítás, ésszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20150227-a-tavaszi-nagytakaritas-egyes-lepesei-esszeruen.htmlÉrdemes a tavaszi nagytakarítás kapcsán néhány fontos szabályt betartani annak érdekében, hogy gyorsan és viszonylag kényelmesen tudd elvégezni ezt az embert próbáló feladatot is.Otthon--Egymilliárd dolláros otthon - less be Scarlett Johansson új házábahttp://www.life.hu/otthon/20150212-egymilliard-dollaros-otthon-less-be-scarlett-johansson-uj-hazaba.htmlA férfiszívek meghódítója, Scarlett Johansson színésznő úgy döntött, új otthont vásárol magának és kislányának, Rose Dorothynak. Otthon--Az önként vállalt magányosság színe – Enteriőrök szürkébenhttp://www.life.hu/otthon/20150203-a-szurke-szin-hasznalata-az-enteriorokben-keszulve-a-valentin-napi-szurke-otven-arnyalata-hazai.htmlA szürke ötven árnyalata című film hazai premierjét várva megnéztük, milyen lehet az élet az elhatárolódás, az egyedüllét és a titkolózás vágyára utaló színben. Azaz Christian Grey módra.Otthon--Bútorfelújítás: csináld magad, nem bánod meg – íme, néhány inspiráló példahttp://www.life.hu/otthon/20150112-a-legismertebb-hazai-butorfelujito-bloggerek.htmlHogyan lesz a csúnyából szép, a megfáradtból mai darab? A régi bútordarabok felújítása – ha mi magunk csináljuk – remek elfoglaltság és igazán trendi mostanában. Külföldi megoldásokban nincs hiány, de szerencsére az itthoni felhozatal is nagyon gazdag! Íme, néhány példa, amitől biztosan kedvet kapsz majd. Otthon--Ilyen az élet egy modern betonbunkerbenhttp://www.life.hu/otthon/20141029-egy-fiatal-ukran-belsoepitesz-igor-sirotov-a-nyers-betont-hasznalja-legfobb-latvanyelemkent.htmlEgy fiatal ukrán belsőépítész, Igor Sirotov a nyers betont használja legfőbb látványelemként minden egyes otthonban, amit csak megálmodik. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.