Nem volt időd a húsvéti készülődésre? Ünnepi dekorációs tippek az utolsó pillanatra

otthon húsvét dekoráció lakberendezés Nyúl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszippantott magába az ünnepi készülődés mókuskereke? A sütés-főzés-takarítás kombó mellett gondolni sem tudsz a saját kezűleg készített húsvéti dekorációra? Nem kell aggódnod, az alábbiakban összeszedtünk neked néhány könnyen beszerezhető, sikkes és vicces húsvéti kiegészítőt, amelyekkel káprázatosan hangulatos dekorációt varázsolhatsz otthonodba.

A hangulatos húsvéti dekoráció meghitt és barátságos atmoszférát teremt az egész lakásban, és a család és vendégek szívébe is ünnepi hangulatot csempész. Nem szükséges azonban otthonod minden egyes szegletét elárasztani különféle húsvéti díszítéssel, hiszen néhány jól elhelyezett, dizájnos kiegészítő is egy csapásra megszínesítheti az ünnepet.

Forrás: Thinkstock

Klasszikus báj
Letisztult formák, visszafogott színek, mindez egy cseppnyi eleganciával megfűszerezve. Bizony, a húsvéti dekorációnak nem kell mindig feltűnő, tarka-barka színekkel társulnia. A konyhaasztal közepére helyezett egyszerű váza néhány szál barkával, egy tányér pasztellszínű hímes tojás vagy egy bájos kaspó is elegendő lehet az ünnepi hangulat megteremtéséhez. A lényeg, hogy figyelj a formákra és a színekre! A klasszikus húsvéti dekorációt a pasztellszínek és a minimál stílusú formák jellemzik.

1. Szervírozótál - IKEA 2490 forint, 2. Akasztós dísz szett - Tchibo 2595 forint, 3. Tavaszi koszorú - Stile Interio 5990 forint, 4. Tojástartó - IKEA 695 forint, 5. Nyuszi dekoráció - Stile Interio 6990 forint, 6. LED-díszágak - Tchibo 6495 forint, 7. Nyuszis gyertya - Kika 999 forint

Bohém és modern
Élsz-halsz a mókás kiegészítőkért? Akkor ezt a válogatást imádni fogod! A feltűnő, színes dekorációnál azonban érdemes még jobban ügyelned az arányokra! A túlzott színkavalkád és a cuki nyuszik dömpingje ugyanis pont ellentétes hatást válthat ki: könnyen megölheti az ünnep meghitt hangulatát. A modern, bohém húsvéti dekoráció színvilága szinte kötetlen, keresd a minél színesebb és minél mókásabb darabokat.

1. Húsvéti tojás gyűjtőtáska - Tchibo 2295 Ft, 2. Húsvéti mintás fémvödör - Butlers 1790 forint, 3. Madárkás kaspó - IKEA 1490 forint, 4. Madárkás függődísz - IKEA 395 forint, 5. Rókás ajtódísz - www.selyemviragok.hu 1744 forint, 6. Lepkés LED-égősor - Tchibo 3995 forint
2015 legcukibb húsvéti dekorációi - inspirálódj kedvedre!http://www.life.hu/otthon/20150308-2015-legcukibb-husveti-dekoracioi-inspiralodj-kedvedre.htmlHúsvétkor mindenki egy kicsit kicsinosítja az otthonát, és így várja a tavaszt (és persze a húsvéti nyulat).Otthon--Ragyogó sütő pillanatok alatt - Felejtsd el a súrolást!http://www.life.hu/otthon/20150308-sutotakaritas-leghatekonyabb-modja-szodabikarbonaval.htmlEleged van a makacs, odaégett foltokból? Folyton csak halogatod a sütő takarítását? Ne tedd! Mutatunk egy trükköd, amivel egyszerűen és pillanatok alatt végezheted el ezt a nem túl népszerű teendőt.OtthonThinkstockÉlj a tavasz színeivel együtt! Ilyen a világhírű tervező, Karim Rashid otthonahttp://www.life.hu/otthon/20150308-elj-a-tavasz-szineivel-egyutt-ilyen-a-vilaghiru-tervezo-es-belsoepitesz-karim-rashid-otthona.htmlKarim Rashid, az egyiptomi születésű ipari formatervező és belsőépítész napjaink egyik legsokoldalúbb és legtöbbet foglalkoztatott alkotója. Tevékenysége az ipari formatervezéstől a divatig, a művészettől az építészetig mindenre kiterjed. Nem csoda hát, ha saját otthonát és annak minden bútorát ő maga és felesége tervezte. Otthon--Folttisztító praktikák – háziasszonyok kötelező olvasmányahttp://www.life.hu/otthon/20150326-folttisztito-praktikak-ecettel-citrommal-soval-haziasszonyok-kotelezo-olvasmanya.htmlVörösbor ömlött a fehér abroszra? Rágógumi ragadt a szőnyegbe? Íme, néhány folttisztítási praktika.OtthonVarázsold csillogóvá a kopott bútoraidat, karcmentesen!http://www.life.hu/otthon/20150326-butortisztitas-fenyesites-karcmentesen.htmlMegkopott, fakó bútoraidról sem kell lemondanod: néhány pillanat alatt gyönyörűen fényes, újszerű darabokat varázsolhatsz belőlük. Mutatjuk, hogyan csináld, vegyszerek nélkül!OtthonFrissességet az otthonodba! Így dekorálj tavasszalhttp://www.life.hu/otthon/20150227-frissesseget-az-otthonodba-igy-dekoralj-tavasszal.htmlSzínek, illatok, minták – ha már te is vágysz a tavaszi frissességre, vedd körbe magad velük az otthonodban is!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.