A világ legszebb teraszai - gyönyörködj te is!

virág terasz növény kert zöld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mitől szép egy terasz? A választ nem könnyű meghatározni, mindenkinek más szempont a fontos.

Van, aki azért szeret bele álmai teraszába, mert helyes, kicsi és romantikus, míg másnak a kilátás a fontos. Sokaknak akkor csillan fel a szemük, ha rengeteg növény és virág burjánzik rajta, míg mások a letisztult, egyszerűbb, modern vonalat részesítik előnyben. Akárhogy is: a terasz az otthonunk meghosszabbított részeként legyen szerethető, és úgy alakítsuk ki, hogy mindenképpen jól érezzük magunkat itt. Íme, néhány példa, gyönyörködj ezekben a képekben te is.

/1504/_lomt2015420174925
Kicsi az erkélyed? Íme, a legszuperebb helytakarékos ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20150403-kicsi-erkelyekhez-helytakarekos-otletek.htmlKicsi az erkélyed, mégis szeretsz sok időt tölteni a szabadban? Kis helyen is kényelmesen elférsz, ha okosan rendezed be a balkonodat. Mutatunk néhány inspiráló ötletet.OtthonThinkstockTe is utálod a mikrótakarítást? Íme, egy nagyszerű trükkhttp://www.life.hu/otthon/20150326-te-is-utalod-a-mikro-takaritast-ime-egy-nagyszeru-trukk-citrommal-es-ecettel.htmlValószínűleg neked sem a kedvenc programod a mikrohullámú sütő takarítása. Mutatunk azonban egy szuper trükköt, amivel könnyedén és gyorsan végezhetsz ezzel a nem túl népszerű tevékenységgel. OtthonThinkstockLánya halálának első évfordulóján törtek be a Geldof-házbahttp://www.life.hu/otthon/20150411-peaches-geldof-halalanak-elso-evfordulojan-betortek-bob-geldof-hazaba.htmlÉppen lánya halálának első évfordulóján törtek be a betörők Geldof házában. OtthonVarázsold csillogóvá a kopott bútoraidat, karcmentesen!http://www.life.hu/otthon/20150326-butortisztitas-fenyesites-karcmentesen.htmlMegkopott, fakó bútoraidról sem kell lemondanod: néhány pillanat alatt gyönyörűen fényes, újszerű darabokat varázsolhatsz belőlük. Mutatjuk, hogyan csináld – vegyszerek nélkül!Otthon--Fukszia: csajos, divatos, őrülten szexi: így csempészd be az otthonodbahttp://www.life.hu/otthon/20150318-a-fukszia-szin-csajos-divatos-orulten-szexi-igy-csempeszd-be-az-otthonodba.htmlMerész, csajos, szexi: ez a szín egészen biztosan megosztja az embereket – van, aki sikítva menekül tőle, és van, akik bátran veszi magát körbe vele. Egy biztos: ezt a vidám színt nem lehet nem észrevenni. Így használd az otthonodban!OtthonOrigoRagyogó sütő pillanatok alatt - Felejtsd el a súrolást!http://www.life.hu/otthon/20150308-sutotakaritas-leghatekonyabb-modja-szodabikarbonaval.htmlEleged van a makacs, odaégett foltokból? Folyton csak halogatod a sütő takarítását? Ne tedd! Mutatunk egy trükköd, amivel egyszerűen és pillanatok alatt végezheted el ezt a nem túl népszerű teendőt.Otthon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.