Elképesztő gyerekszobaötletek - ide még te is szívesen beköltöznél!

gyerekszoba inspiráció mese lakberendezés szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A te gyerkőcöd kiért rajong? Isteníti a kedvenc focistáját? Esetleg Superman a példaképe? A gyerekek képesek egy mesefilmért, egy szuperhősért vagy akár egy videojáték-szereplőért is őrülten lelkesedni, telitalálat lehet hát számukra egy tematikus gyerekszoba kialakítása. Mutatjuk ötleteinket!

Míg tőlünk nyugatabbra a tematikus gyerekszobák nagy népszerűségnek örvendenek, nálunk csak kevés szülő meri bevállalni ezt a fajta egyedi lakberendezést. Tény, hogy a gyerkőcök ízlése akár napról napra is változhat – amiért egyik nap még rajonganak, azt másnap akár cikinek is érezhetik. Egy tematikus gyerekszoba évenkénti cseréje pedig nem túl pénztárcabarát megoldás.

Nem muszáj azonban a szoba minden elemét egy bizonyos téma szerint összeválogatni, néhány kreatívan elhelyezett szuperhősös vagy hercegnős kiegészítővel is mesebeli hangulatot tudsz varázsolni a gyerekszobába – csemetéd legnagyobb örömére.

Nézd végig galériánkat, és inspirálódj bátran!

/1504/A_leg201542717589

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.