Ez aztán az anyák napja - sztárok, akik luxusvillával lepték meg édesanyjukat

Missy Elliott anyák napja Demi Lovato luxusvilla Venus Williams ajándék Beyoncé Knowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg mi, halandó emberek egy szál virággal, néhány kedves szóval, esetleg kisebb csecsebecsékkel lepjük meg édesanyánkat anyák napján, addig a világsztárok nem aprózzák el az ajándékozást! Beyoncé például tavaly egy nyolc hálószobás vityillóval lepte meg a mamáját. És nem ő volt az egyetlen!

Beyoncé Knowles

Tavaly tavasszal kelt szárnyra a pletyka, miszerint Beyoncé egy grandiózus texasi birtokkal ajándékozta meg édesanyját, Tina Knowlest. A Houstonban található hatalmas telek 2356 négyzetméternyi területen fekszik, összesen nyolc hálószoba és 11 fürdőszoba található benne, Beyoncé pedig állítólag 5 900 000 dollárt fizetett érte. Ez ám az anyák napi ajándék! Az anyuka ízlését azonban, úgy tűnik, nem túlságosan nyerte el ez rendkívüli meglepetés, mert nem sokkal az ajándékozás után már árulták is, nem kevesebb, mint 5 499 000 dollárért.

Forrás: realestate.aol.com

Demi Lovato

Egyesek azt mondják, jobb adni, mint kapni – na, Demi Lovato ezt megfogadta. Az ifjú énekesnő 18. szülinapján lepte meg az egész családját egy kolosszális ajándékkal: vett egy házat Los Angelesben. A mesés kis birtok összesen 400 négyzetméteren terül el, és olyan luxuskiegészítők is tartoznak hozzá, mint egy úszómedence, egy jakuzzi, egy hatalmas csúszda és még egy vízesés is! Az csodás otthonból ráadásul gyönyörű kilátás nyílik Kalifornia hegyeire.

Forrás: frontdoor.com

Venus Williams

Venus Williams még 2000-ben vásárolta Floridában található, 280 négyzetméteres, négy hálószobás, három fürdőszobás otthonát, 310 000 dollárért. 2013-ban, amikor úgy érezte, hogy változásra van szüksége, és új ház után kezdett nézni, megunt birtokát nem kezdte el árulni, inkább odaajándékozta édesanyjának, Oracene-nek.

Forrás: realestate.aol.com

Missy Elliot

Bár az amerikai rapper-énekesnő dalai néha keményen szólnak, ha az anyukájáról van szó, neki is ellágyul a szíve. Olyannyira, hogy 2001-ben egy 1162 négyzetméteren elterülő ingatlant is vásárolt neki. A birtok Virginia Beachen található, és hat hálószoba és hét fürdőszoba mellett olyan extrákkal is fel van szerelve, mint egy beltéri uszoda, egy házimozi-szoba, egy lift és egy házi edzőterem.

Forrás: redfin.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.