Szexi és trendi - ilyen egy igazi agglegénylakás

Forrás: decorist.com -
agglegény inspiráció egyedülálló lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan, mint egy igazi playboy-villa? Vagy inkább hasonlít egy rumlis kollégiumi szobára? Szerinted milyen egy vérbeli agglegény otthona? Bár a legénylakás szó hallatán a legtöbb nő fejében az előbbi két kép jelenik meg, egy igazán stílusos egyedülálló férfi lakása melegséget és harmóniát is áraszthat magából.

Összegyűjtöttünk hát néhány tippet, amelyek segítségével egy legénylakás igazán trendi és kellemes lakhellyé válhat.

Forrás: decorist.com
  • Először is szükség lesz egy kényelmes kanapéra, lehetőleg minél nagyobbra, főleg, ha az illető gyakran szeretne bulit rendezni a lakásán.
  • Fontos, hogy ne csak a nappali és az étkező, de a lakás többi helyisége is, főleg a konyha és az erkély úgy legyen kialakítva, hogy ha vendégek jönnek, ezek a helyek is jó szolgálatot tehessenek, itt is lehessen beszélgetni, ücsörögni.
  • Hogy a legénylakás ne egy kollégiumi szoba képét nyújtsa, a férfias berendezési tárgyak mellé érdemes lágyabb, finomabb tárgyakat is választani. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de például akinél padlólap burkolat van, az mindenképp terítsen arra egy otthonos hangulatú szőnyeget, az éles szögű, nagy ablakok elé függesszünk kellemes anyagú függönyöket, melyeket könnyen szét- és összehúzhatunk, ha pedig bőrfoteleink vannak, akkor a kanapénk legyen mintás kárpittal bevont, mert így eklektikus hatás kölcsönzünk otthonunknak.

Egyedülálló nő megosztaná - egy igazi szingliotthon alapdarabjai

Egy modern, független nőnek általában markáns véleménye van az őt körülvevő világról, tisztában van vágyaival és elvárásaival, így képes a saját ízlése szerint kialakítani környezetét. Egy szingli nő lakása sok mindent elárul lakója életviteléről, stílusáról – mivel nem kell osztozkodnia senkivel –, otthona atmoszféráját teljes mértékben a saját arcára formálhatja. Az egyedi igények mellett azonban vannak olyan alapvető bútordarabok, kiegészítők vagy egyszerű fortélyok, amelyek egy lánylakásból sem hiányozhatnak! Íme, a Life.hu válogatása!
  • A színektől sem kell félni, bátran lehet választani élénkpirosat, királykéket, mustársárgát vagy méregzöldet.
  • Mindenképpen érdemes beszerezni egy tárolószekrényt, ahol a dvd-ket, cd-ket és egyéb médiaeszközöket lehet tartani, és jó ötlet lehet feldobni az otthont egy szexi csillárral.
  • Az ágy mellett pedig legyen egy éjjeliszekrény lehetőleg jó nagy fiókkal, melyben rendszerezve lehet tárolni a legszükségesebb dolgokat

További ötletekre lenne szükséged? Inspirálódj galériánkból!

/1505/Szexi2015515173115

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.