Hihetetlen találmány - Csomagold be az életed egyetlen dobozba!

Forrás: humble-homes.com -
találmány otthon bútor költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran költözködsz? Az életed folyamatos csomagolásból, bepakolásból és kidobozolásból áll? Lehet, hogy Stefan Juust német tervező legújabb találmánya neked is megoldaná mindent problémádat.  

A Travelbox névre hallgató utazódoboz lényégében egy hatalmas tároló, ami könnyen és gyorsan összecsukható, így egyszerűen átszállítható egy új lakásba, kicsomagolva pedig tartalmaz egy ágyat, egy asztalt székkel, sőt még egy kerékpárt is, maga a doboz pedig üres állapotában ruhásszekrényként használható.

Forrás: humble-homes.com

Az utazódoboznak köszönhetően ha valaki új helyre költözik, nem kell minden alapbútort ismét beszereznie - ez nemcsak pénztárca-, de környezetkímélő megoldás is, ráadásul könnyen és gyorsan otthonosságot varázsol számunkra, bárhová is sodor az élet.

A Travelbox minden bizonnyal azokat fogja meghódítani, akik munkájuk miatt kénytelenek gyakran helyet változtatni, ám megnyugtatóan hat számukra, ha mindenhol ismerős környezetben hajthatják álomra fejüket.

Te beszereznél egyet?

Forrás: humble-homes.com
Szimbiózisban a természettel - ilyenek lesznek a jövő lakásai?http://www.life.hu/otthon/20150516-szimbiozisban-a-termeszettel-ilyenek-lesznek-a-jovo-lakasai.htmlA gondolat, hogy milyen lehet egy oktaéderben lakni, már önmagában elég furcsán hangzik, főleg, ha olyan oktaéder alakú lakásokról van szó, amelyek alig hagynak nyomot a természetben. Ez igazán döbbenetes lenne, ugye? Otthon--Így termelhet otthonod plusz bevételt - költözz te is aktívházba! http://www.life.hu/otthon/20150518-igy-termelhet-otthonod-plusz-bevetelt-koltozz-te-is-aktivhazba.htmlAktív, passzív vagy öko? Energiafogyasztás és építészeti felfogás szempontjából ma már több féle alternatív otthonban is gondolkodhatunk. Hogy miért érdemes egyik vagy másik mellett döntened? A következőkben ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani - szakértőnket, Gortva Péter építészmérnököt az aktívházak előnyeiről és esetleges hátrányairól kérdeztük. Otthon--Szexi és trendi - ilyen egy igazi agglegénylakáshttp://www.life.hu/otthon/20150515-igy-lehet-egy-agglegenylakas-szexi-es-trendi-egyszerre.htmlOlyan, mint egy igazi playboy-villa? Vagy inkább hasonlít egy rumlis kollégiumi szobára? Szerinted milyen egy vérbeli agglegény otthona? Bár a legénylakás szó hallatán a legtöbb nő fejében az előbbi két kép jelenik meg, egy igazán stílusos egyedülálló férfi lakása melegséget és harmóniát is áraszthat magából.OtthonOrigoSaját lakás kontra albérlet - 5 érv a lakásbérlés melletthttp://www.life.hu/otthon/20150513-5-erv-a-lakasberles-mellett.htmlHa saját lakásod van – felnéznek rád. Ha nincs – sajnálnak. Legalábbis idehaza ez az általános vélekedés. A magyarok nagy többsége a saját lakás mellett teszi le a voksát, külföldön viszont ennyire nem egyértelmű a helyzet. Franciaországban, Németországban vagy épp Japánban például az emberek mindössze felének van saját tulajdonú otthona.OtthonThinkstockOlcsó és helytakarékos - csináld magad bringatárolás a nagyvárosbanhttp://www.life.hu/otthon/20150511-olcso-es-helytakarekos-biciklitarolas-a-lakasban.htmlFélted imádott kétkerekűdet a tolvajoktól? Vagy olyan szerencsétlen helyzetben vagy, hogy lakásodhoz nem tartozik külön kerékpártároló? Bringát a lakásban tárolni elég macerás, vannak azonban olyan olcsó és praktikus ötletek, amelyekkel egészen dekoratívan megolhatod a problémát.OtthonOrigoRomantika a kertben - angolkertkisokoshttp://www.life.hu/otthon/20150508-igy-alakits-ki-romantikus-angolkertet.htmlIllatos rózsák, iszalaggal díszített lugas, amelyből egy vadregényes kis ösvényre vezet az út - mindeközben az ember bokáját alacsonyan növő virágok súrolják. Ha te is vevő vagy a Jane Austen-regényekből jól ismert romantikára, itt az idő, hogy udvarodat angolkert stílusban alakítsd ki.OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.