Egy balkonkertész élete sem mindig fenékig tejfel - A rozmaring affér

Forrás: Thinkstock -
rozmaring balkon Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A rozmaringról azt mondják a nagyok, hogy kezdő kertészkedőknek is előszeretettel ajánlják. Kertbe és szobába egyaránt persze, mivel kicsit sem igényes, ezért könnyen sikerélményhez juthat bárki általa. Na persze."

"A rozmaring állítólag nem kényes a talajra, szereti a tűző napsütést, de félárnyékban is szépen fejlődik, ráadásul meghálálja, ha elfelejtjük, mert elvétve szükséges csak locsolni. Ezen felül még évelő is, így teljes lenne az öröm.. Lenne." - Kíváncsi vagy, hogyan folytatódott a BalkonGaz blogjának kalandja a rozmaringgal? ITT elolvashatod!

Forrás: Thinkstock

Ezekben a medencékben te is biztosan megmártóznál! - Lenyűgöző képekhttp://www.life.hu/otthon/20150626-trendi-kerti-medencek-lenyugozo-kepek.htmlÁlmodozni lehet... És mi szeretünk is! Ezért fájdítjuk a szívünket ezen a kissé borongós szombati napon az alábbi képek nézegetésével. Lapozd végig galériánkat te is, és imádkozzunk együtt a jó időért!OtthonThinkstockÍme! A tökéletes kerti parti elengedhetetlen kellékeihttp://www.life.hu/otthon/20150615-igy-dobd-fel-a-kerti-partyt-kellekek-amik-nem-hianyozhatnak.htmlHaverok, buli és egy jó sütögetés! A nyár a kerti partik és a grillezések időszaka – mutatjuk azokat a trendi kiegészítőket, amikkel te is felejthetetlenné teheted a baráti összeröffenéseket.OtthonThinkstockElszakadt a farmered? Így hasznosítsd újra!http://www.life.hu/otthon/20150625-a-teleprendezok-megmutatjak-hogyan-hasznositsd-ujra-szakadt-farmerodat.htmlMihez kezdhetsz egy szakadt farmerral? Készíts belőle zsebes tárolót! A Teleprendezőktől megtudhatod, hogyan kezdj neki!OtthonOrigoA grillezés árnyoldala - Filléres praktika az odaégett falatkák ellenhttp://www.life.hu/otthon/20150620-igy-tisztitsd-meg-egyszeruen-filleres-modszerrel-a-grillracsot.htmlGrillezgetni, sütögetni mindenki imád – a mosogatásért és grillrácstakarításért valószínűleg már kevesebben rajonganak. Most nekik szeretnénk egy egyszerű és nagyszerű ötletet ajánlani.OtthonThinkstockSzőrtelenítés felsőfokon - Így vedd fel a harcot a nemkívánatos szőrszálakkalhttp://www.life.hu/otthon/20150616-igy-tuntesd-el-a-kutya-es-macskaszort-a-lakasbol.htmlImádjuk a cicákat, a kutyákat, és tulajdonképpen az összes állatot. Imádjuk, ahogy házi kedvenceink hozzánk bújnak és dörgölőznek. Imádjuk, ha esténként mellénk telepednek az ágyban, és imádjuk nézni, amikor pajkosan játszva hencseregnek a szoba közepén. Egy valamit nem imádunk: a szőrt. A nagy mennyiségben, végtelenségig hulló szőrcsomókat.OtthonThinkstockAutótakarítás fillérekből - Pár száz forintból is megúszhatodhttp://www.life.hu/otthon/20150609-hazi-filleres-tippek-autotakaritashoz.htmlAz autó tisztán tartása szinte állandó elfoglaltságot jelent, főleg akkor, ha mindennapi igénybevételnek van kitéve. A benzinkúton való takarítás igen alapos, azonban nem túl pénztárcabarát – összeszedtünk hát néhány olyan hétköznapi csodaszert, amelyekkel olcsón és egyszerűen megúszhatod az autótakarítást. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.