Fegyvert tart otthon Mila Kunis és Ashton Kutcher - tényleg szükség van erre?

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Ashton Kutcher Mila Kunis fegyver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár nagyon óvja otthonát - nemrég kiderült, még fegyvert is tartanak a házukban.

Nemrég a 31 éves Mila bevallotta, neki és férjének van otthon egy lőfegyvere, de csakis biztonsági okokból, ám eszükbe sincs megtanítani később kislányuknak, hogyan is kell használni.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

,"A kislányomnak semmi szüksége arra, hogy később megtanulja használni a fegyvert. Azt sem kell tudnia, hogy egyáltalán van itthon ilyemsi. A férjem vadászcsaládban nőtt fel, számára nem idegenek ezek a dolgok" - mesélte nemrég egy vele készült interjúban a szép színésznő, aki hozátette azt is, eszébe sem jutott volna fegyvert vásárolni, ha nem próbálnának folyamatosan bejutni az otthonukba a kíváncsiskodók.

Lakókocsival a világ körül - Különleges képekhttp://www.life.hu/otthon/20150709-a-legkulonlegesebb-lakokocsik-es-lakoautok.htmlSzabad lehetsz, mint a madár... Pontosabban egy kerekeken guruló madár. Arra utazol, amerre csak szeretnél, ott töltöd az éjszakát, ahol neked a legjobban tetszik. Hogy mi kell mindehhez? Egy jó lakókocsi vagy lakóautó.OtthonOrigoNem tudod, mire költsd el fölös millióid? Vedd meg Johnny Depp különleges birtokát!http://www.life.hu/otthon/20150701-hiressegek-aruljak-otthonukat.htmlAzt már korábban megírtuk, hogy a lakásvásárlás előtt állóknak milyen tanácsokat érdemes megfogadniuk, és milyen részleteket kell jól átgondolniuk. Tehát most, hogy már mindenki mindent tud, jöhet a lakásnézegetés! Az alábbiakban egy igen különleges válogatással szeretnénk azoknak segíteni, akiknek bőven van mit a tejbe aprítani!Otthon--Ezekben a medencékben te is biztosan megmártóznál! - Lenyűgöző képekhttp://www.life.hu/otthon/20150626-trendi-kerti-medencek-lenyugozo-kepek.htmlÁlmodozni lehet... És mi szeretünk is! Ezért fájdítjuk a szívünket ezen a kissé borongós szombati napon az alábbi képek nézegetésével. Lapozd végig galériánkat te is, és imádkozzunk együtt a jó időért!OtthonThinkstockEzekben a szobákban születnek a világ legfontosabb döntéseihttp://www.life.hu/otthon/20150709-a-vilag-legfontosabb-szobai-ahol-nagy-dontesek-szuletnek.htmlAz alábbi szobákba bizony nem sok ember kaphat bebocsátást - kifejezetten a világ legbefolyásosabb döntéshozóinak vannak ugyanis fönntartva. Most beleshetsz a kulisszák mögé, nézd meg hol tanácskozik például az ENSZ, vagy a FIFA.Otthon--Ugye, te sem akarod megfőzni a kutyádat vagy a cicádat? Így segíthetsz rajtuk a forróságban!http://www.life.hu/otthon/20150703-igy-vigyazz-a-kutyadra-es-cicadra-a-nyari-hosegben.htmlAzt már tudod, hogyan hűtheted le lakásod fillérekből a legnagyobb kánikula idején. Oké, te már nem fogsz saját levedben megfőni, no de mi lesz a házi kedvencekkel? A szerencsétlen kutyusok és cicusok nem tudják csak úgy hip-hop ledobni bolyhos kis bundájukat, ráadásul még izzadással sem tudják hűteni magukat - nincs mese, neked kell fokozottan figyelned rájuk!OtthonThinkstockSzelfivel ünnepelte meg Kylie Jenner, hogy beköltözött új luxuskéglijébehttp://www.life.hu/otthon/20150701-kylie-jenner-szelfivel-unnepelte-meg-hogy-bekoltozott-legujabb-luxuslakasaba.htmlA Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagja néhány nappal ezelőtt költözött be spanyol stílusú kacsalábon forgó palotájába, amelynek néhány részletét már meg is mutatta képmegosztó oldalán.OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.