A putriból a világhír felé - Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárok

Elvis Presley Michael Jackson Paul McCartney gyerekkor otthon Taylor Swift Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már luxusvillákban és tengerparti álomnyaralókban tengetik mindennapjaikat, de nem volt ez mindig így! A hírnév hajnalán a legnagyobb sztároknak is jóval szerényebb hajlékokban kellett meghúzniuk magukat. Persze a szerény jelző az ő esetükben relatív, hiszen egy-egy hajdani sztárotthon kis hazánkból nézve egyáltalán nem tűnik annyira nyomorúságosnak.  

Taylor Swift

A fiatal énekesnő jelenlegi, 24 millió dolláros Rhode Island-i luxusvilláját korábban már megcsodálhattuk. Most arról a családi házról rántjuk le a leplet, amelyben Taylor Swift a gyermekkorát töltötte. A fiatal sztárnak valószínűleg kiskorában sem kellett nyomorognia, szüleivel ugyanis ebben a hat hálószobás, 469 négyzetméteres házikóban lakott egészen 2013-ig.

Forrás: AFP, wfmz.com

Paul McCartney

Az egykori Beatles-tag gyerekkorában sokat költözött szüleivel, de liverpooli otthonukra a mai napig jó szívvel emlékszik vissza, ahol a tehetséges zenész négy- és tízéves kora között lakott. A családi lak nem nevezhető luxuslakásnak, három hálószobával, egy nappalival és egy konyha-étkezővel büszkélkedhet. A híres családi ház egyébként idén februárban egy aukción 231 000 dollárért kelt el.

Forrás: AFP, Flickr

Elvis Presley

Elvis Presley 1935. január 8-án ebben a szerény, kétszobás tupelói házban született és nőtt fel, Mississippi állam északi részén. Akkoriban még Old Saltillo Roadnak hívták az utcát, és a város egyik lepukkant környékének számított. Az egykori szülőház manapság Elvis-múzeumként funkcionál.

Forrás: AFP, Wikipedia

Jennifer Lopez

Mielőtt a latin díva elindult a világhírnév felé, és fülbemászó dalaival a slágerlisták élére került, szóval a sztárság előtt ő csak „Jenny volt a lakótelepről” (vagyis Jenny From the Block). Jennifer Lopez New York Bronx kerületében született, és itt is nőtt fel, ebben az úgynevezett többgenerációs házban.

Forrás: AFP, walletgroove.com

Michael Jackson

A popkirály igen mélyről indult, és élete során hihetetlen magasságokba jutott. Michael Jackson 1958. augusztus 29-én született a Jackson család kilenc gyermeke közül a hetedikként. Gyerekkorát Indiana állam Gary városában töltötte, nyolc testvérével és szüleivel együtt pedig ebben az aprócska, háromszobás házban nőtt fel.

Forrás: AFP, Flickr

Lovagolj meg egy gigantikus csirkecombot vagy heveréssz egy méretes perecen!http://www.life.hu/otthon/20150721-vicces-strandkiegeszitok-gumimatracok.htmlEmlékszel még a ronda piros-kék, NDK-s gumimatracokra? Igaz, hogy évente újra kellett őket foltozni, mert elfáradt a napsütésben az anyaguk, de így is évekig bírták a gyűrődést. Ezeknek az ikonikus daraboknak mára (sajnos) leáldozott, különböző vicces gumicsodák garmada van azonban helyettük a piacon. Otthon--Futurisztikus házat építettek - Ez lenne a jövő?http://www.life.hu/otthon/20150717-nulla-szen-dioxid-kibocsatasu-hazat-epitettek-angliaban.htmlEgy ház, amely egyáltalán nem bocsát ki szén-dioxidot, sőt annyi energiát termel, hogy abból még eladásra is futja. Ez már a jövő?OtthonOrigoEttől a luxustól tátva marad a szád - A világ 5 legdrágább jachtjahttp://www.life.hu/otthon/20150716-a-vilag-5-legdragabb-luxusjachtja.htmlA luxusjachtok előkelő helyet foglalnak el a gazdagok vásárlási listáján, már-már státusszimbólumnak számítanak. Némelyik flancos csónak értéke pedig akár a több száz millió dollárt is elérheti. Ha mesésen gazdag vagy, és megengedhetsz magadnak egyet, akkor válogass bátran összeállításunkból.OtthonThinkstockA szellők lágy ölén - A hónap színe a fehérhttp://www.life.hu/otthon/20150716-julius-honap-szine-a-lakberendezesben-a-feher.htmlKönnyed, légies, és szinte mindenhez illik - július hónap színe a lakberendezésben nem más, mint a szinte mindennel kombinálható fehér.OtthonOrigoA legemlékezetesebb filmes enteriőrök http://www.life.hu/otthon/20150715-a-legemlekezetesebb-filmes-enteriorok.htmlRetro, minimál vagy romantikus? Hozzád melyik lakberendezési stílus áll a legközelebb? Úgy, ahogy a háziállatok is egy idő után hasonlítani kezdenek a gazdijukra, egy ízlésesen berendezett otthon is szinte mindig tükrözi lakója egyéniségét - így van ez a filmekben is! A következőkben összegyűjtöttük a Life.hu kedvenc filmes enteriőrjeit, inspirálódjatok belőlük bátran!OtthonOrigoA világ legvarázslatosabb szállodáihttp://www.life.hu/otthon/20150713-a-vilag-legvarazslatosabb-szallodai.htmlBár a nyári úti cél kiválasztása során elsősorban nem a szálláshely kinézete a döntő, mégis akadnak olyan varázslatos hotelek a világ számos pontján, amelyek már a megjelenésükkel vagy elhelyezkedésükkel bevonzzák a turistákat. Ha megengedheted magadnak, ezt az öt szállodát mindenképpen keresd fel egyszer!OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.