Íme a 3 legjobb ingyenes lakberendező applikáció

Forrás: Thinkstock -
applikáció program okostelefon lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakberendezési magazinok hasábjain sokszor sok okosságot és tanácsot lehet olvasni a különféle trendekről, stílusokról és arról, hogy ezeket miként tudod te is beilleszteni saját otthonodba. Az ötletek és tanácsok tényleg hasznosak, de tedd a szívedre a kezed, te csupán a cikkek olvasásával el is tudod képzelni az eredményt három dimenzióban?
Forrás: Thinkstock

Ha a válasz nem, akkor a következő applikációk neked is jó szolgálatot tehetnek.

Homestyler Interior Design

Első lépésként be kell töltened az appba annak a szobának a fotóját, amelyiket be szeretnél rendezni - de választhatsz egyébként az app saját üres helyiségei közül is. Ezek után tetszés szerint változtathatod a kiválasztott szoba méreteit, majd neki kezdhetsz a berendezésnek: válogathatsz különféle bútorokból, kiegészítőkből, de játszhatsz a formákkal és a színekkel is.

Az alkalmazás Androidra és iOS-re is ingyenesen letölthető.

Forrás: YouTube

Sweet Home 3D

Ennél a programnál könnyebbség, hogy már magyarul is elérhető, a mobil szerelmeseinek viszont rossz hír, hogy csak asztali számítógépre lehet letölteni. Ez az ingyenes lakástervező program segít elhelyezni bútoraidat egy kétdimenziós alaprajz segítségével, az eredményt pedig háromdimenziós előnézeti lehetőséggel ellenőrizheted. A szoftveren belül lehetőséged van rendezgetni a bútorokat, és egy színkeverő paletta segítségével átfestheted a padlót, a falakat, sőt, a bútorokat is. Ha megjött a kedved, itt letöltheted.

Forrás: YouTube

IKEA szobatervező

Ikea tervezőprogramjának nagy előnye, hogy a felhasználók magyar árkalkulációt is kaphatnak a lakberendezési terveikhez, hátránya viszont, hogy lakberendezés közben - érthető módon - csak a cég saját termékeiből lehet válogatni. Az online tervező oldalán konyha-, szoba-, gardrób-, fürdőszoba- és még polcrendszertervezőt is találhatsz.

Forrás: IKEA.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.