Bérelj lakást Leonardo DiCapriotól - Sztárok, akik kiadják otthonaikat

Hillary Swank Lenny Kravitz albérlet Orlando Bloom Salma Hayek Leonardo DiCaprio főbérlő lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit szólnál hozzá, ha minden hónap 10-én Leonardo DiCaprio kopogtatna be albérleted ajtaján, hogy behajtsa az aktuális bérleti díjat? Ha esetleg az Egyesült Államokban tervezel lakást bérelni, akkor egyáltalán nem lehetetlen, hogy ez az álombéli szituáció megtörténjen. Összeszedtük azokat a hírességeket, akik otthonát akár te is kibérelheted. Apróhirdetés böngészésre fel!

Salma Hayek

A színésznő 2015 júliusában hirdette meg négy hálószobás, három fürdőszobás los angelesi ranch stílusú családi házát. Ha be szeretnél költözni, havonta 9750 dollárt kell Hayeknek kicsengetned.

Salma Hayek Forrás: AFP/Jason Merritt
Forrás: zillow.com
Forrás: zillow.com
Forrás: zillow.com

Lenny Kravitz

Ha nem szeretnél Amerikáig utazni, érdemes szemügyre venned a híres énekes párizsi kastélyát. A vityilló összesen 1600 m2 és nem kevesebb, mint hét hálószoba található benne. Kravitz 2015 májusában elég borsos áron hirdette meg ingatlanját, egészen pontosan 251 847 dollárt kér érte havonta.

Lenny Kravitz Forrás: AFP/Guillaume Souvant
Forrás: variety.com
Forrás: variety.com
Forrás: variety.com

Mit szólnál hozzá, ha Brad Pitt tervezné meg álmaid otthonát?

„Mi lett volna, ha...?" Ugye, te is gyakran el szoktál játszani ezzel a gondolattal? Nos, az alábbi hírességek bebiztosították magukat arra az esetre, ha esetleg a sztárrá válás nem jön össze. Hogy mi lett volna belőlük, ha nem hollywoodi hírességek lesznek? Mi más, hát építész!

Hillary Swank

Az Oscar-díjas színésznő is idén júliusban bocsátotta bérbe new yorki apartmanját, a lakbérlőknek pedig 20 000 dollárt kell érte fizetni havonta. A két hálószobás, két fürdőszobás otthon West Village-ben található.

Hilary Swank Forrás: AFP/Robyn Beck
Forrás: elledecor.com
Forrás: elledecor.com
Forrás: elledecor.com

Leonardo DiCaprio

A jóképű és tehetséges Leo kicsit kilóg a sorból, mivel ő a korábbi sztároktól eltérően nem hosszú távra adja ki lakását, hanem éjszakákra. A palm springsi ingatlan március óta van a piacon és 4500 dollár/éjszaka áron lehet nála megszállni.

Leonardo DiCaprio Forrás: AFP
Forrás: elledecor.com
Forrás: elledecor.com
Forrás: elledecor.com
Forrás: PhotoBstunt.com/Brandon Magpantay

Orlando Bloom

"A Gyűrűk Ura" és a "Karib-tenger kalózai" sztárja, Orlando Bloom már 2013 óta kiadja los angelesi otthonát, egy hónapért pedig 16 500 dollárt kér az albérlőktől.

Orlando Bloom Forrás: AFP
Forrás: zillow.com
Forrás: zillow.com
Forrás: zillow.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.