Ki nem találnád, mi zavarja Kelemen Annát luxusotthonában

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kellemetlenség otthon Kelemen Anna sötétség lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült megvennie álmai lakását a leghíresebb magyar nyuszilánynak, ám, mint kiderült, egy másoknak apróságnak tűnő kellemetlenség máris megkeseríti Kelemen Anna mindennapjait.

Ha így halad, nem sokáig fogja élvezni újonnan vásárolt otthonát Kelemen Anna - állítja ő maga. A nyuszilány, aki nemrég meztelen fotókkal lepte meg rajongóit, nemrég cserélte le rózsadombi garzonját egy nagyobb, tágasabb lakóparkbeli lakásra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az első ott töltött éjszaka után azonban rádöbbent, egyetlen dologra nem számított a vételkor: a nagyon erős reggeli fényre.

Férfi híján sajnos egyelőre nem hogy a teljes sötétítést, de még új otthona berendezését sem tudja megoldani. "

Félő, kénytelen leszek eladni ezt a luxuslakást

Elege lett a lakásbérlésből, most vonatokon él a főiskolás német lányhttp://www.life.hu/otthon/20150824-leonie-muller-stuttgarti-diaklanynak-elege-lett-az-alberletekbol-ezert-a-vonatokon-el.htmlLeonie Müller csúnyán összevitatkozott bérelt lakása tulajdonosával, ekkor döntött úgy, hogy feladja állandó lakhelyét. A német diáklány azóta vonaton eszik, alszik, tisztálkodik, mos és tanul.OtthonOrigoMeztelen fotók a hosszú hétvégére: Kelemen Anna így ünnepel (18+)http://www.life.hu/intim/20150823-kelemen-anna-igy-unnepel-meztelen-fotok-az-augusztusi-hosszu-hetvegere.htmlNem mondhatnánk, hogy Kelemen Anna számára unalmasan telt a nyár utolsó hivatalos hosszú hétvégéje. A lány ugyanis pucér fotókkal árasztotta el nyilvános közösségi oldalát. Intim--Luxuslakást vásárolt Cristiano Ronaldo: Less be a focista otthonába! http://www.life.hu/otthon/20150824-cristiano-ronaldo-luxuslakast-vasarolt.htmlDonald Trump hatalmas luxusépületében, a New York-i Fifht Avenue-n vásárolt csodaszép lakást Cristiano Ronaldo.Otthon--Kelemen Anna teljesen meztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/intim/20150822-kelemen-anna-teljesen-meztelenul-szelfizett.htmlKelemen Annát sokáig kérlelték rajongói, hogy készítsen egy meztelen szelfit. Végre megtette.Intim--Budapesten bérelnél lakást? Így készülj a következő hónapokban! http://www.life.hu/news/20150817-budapesten-es-tobb-egyetemi-varosban-is-nottek-a-lakasberleti-dijak.htmlBudapesten, Pécsen, Debrecenben, Szegeden - 4-33 százalékkal nőttek tavalyhoz képest a lakásbérleti díjak, Győrben viszont csökkent a kiadó lakások átlagos díja.NewsThinkstockKelemen Anna a sofőrjével hadakozik - A férfi tizenötezer forinttal lépett lehttp://www.life.hu/news/20150528-kelemen-anna-soforjevel-hadakozik.htmlKelemen Anna egykori sorfőrjére panaszkodik, aki állítása szerint lelépett a pénzével. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.