Legszívesebben a sztárok szomszédságában élnéd le az életed? Költözz ide!

Brad Pitt Malibu otthon Taylor Swift Brooke Shields Palm Springs sztárok Orlando Bloom Tribeca Hollywood Amerika Renee Zellweger Beverly Hills New Orleans Angelina Jolie Julianne Moore New York szomszédság Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres emberek szívesen élnek hasonszőrű híres emberek társaságában, ennek eredménye, hogy vannak olyan környékek, ahol az egy négyzetméterre jutó celebek száma meglehetősen magas. Az alábbiakban összegyűjtöttük a sztárok által legkedveltebb szomszédságokat - ha Amerikában jársz, ezeken a helyeken nagy valószínűséggel botolhatsz bele Heidi Klumba vagy Matthew McConaughey-be.

Tribeca

Tribeca gyorsan vált New York egyik legfelkapottabb környékévé, főleg azért, mert az utóbbi időben nem egy híresség döntött úgy, hogy itt telepszik le. Taylor Swift, Orlando Bloom és az egyik legviccesebb amerikai showman, Jon Stewart is itt vásárolt magának luxuslakást.

Forrás: Thinkstock

Hamptons

Hamptons New York egyik legelegánsabb és legdrágább része, ahol valósággal tobzódnak a sztárok. Rengeteg híresség tölti itt a nyarat, de sokuknak saját háza is van a környéken. Brooke Shields, Renee Zellweger és a sztárszakács Bobby Flay is ebben a tengerparti városrészben tölti ideje nagy részét.

Forrás: Thinkstock

West Village

West Village ugyancsak New Yorkban található, és szintén az egyik legfelkapottabb része - mármint a milliomosok körében. Sok világsztár menekült a Los Angeles-i nyüzsgésből ebbe az elit manhattani negyedbe: többek között Julianne Moore, Claire Danes és Heidi Klum is így tett.

Forrás: Thinkstock

Beverly Hills

A világsztárokban, azon kívül, hogy híresek és gazdagok, más közös is van, mégpedig az, hogy legtöbbjük bizony büszkélkedhet egy Beverly Hills-i luxusotthonnal Kaliforniában. Így van ezzel Channing Tatum, Beyonce és Jay-Z, valamint Slash is.

Forrás: Thinkstock

Malibu

A Los Angelestől néhány kilométerre északra kezdődő malibui partszakasz sokkal nyugisabb Hollywoodnál, így azok a hírességek, akik egy kis magánéletre vágynak, sokszor keresnek menedéket a Pacific Coast Highway homokos partjain. Courteney Cox, Steven Spielberg, Cindy Crawford és Patrick Dempsey is rendelkezik itt ingatlannal.

Forrás: Thinkstock

Hollywood Hills/Santa Monica

A Los Angelesben található Hollywood Hills egy rakat A-listás hírességnek ad otthont: Justin Timberlake, Jason Bateman és John Legend is itt lakik.

Forrás: www.eastsidelifestlye.com

New Orleans

New Orleans a déli államok egyik kulturális központja, ez a tény pedig a sztárokat is idevonzza: Matthew McConaughey-nek, Solange Knowlesnek és a Brangelina párosnak is van itt otthona.

Forrás: Thinkstock

Palm Springs

Néhány évtizeddel ezelőtt Palm Springs, ez a Kaliforniában található sivatagi város még Hollywoodnál is felkapottabb volt: itt élt Elvis, Clark Gable és Elizabeth Taylor is. Manapság Leonardo DiCaprio az egyik leghíresebb lakója ennek a sivatagi paradicsomnak.

Forrás: Thinkstock
Egy falu, ahol a természet az úr - Hátborzongató képekhttp://www.life.hu/otthon/20150831-kaprazatos-kepek-egy-kinai-halaszfalurol-amit-teljesen-benott-a-novenyzet.htmlKína hátborzongató szépségű halászfalujában az anyatermészet átvette a hatalmat. Éld át a természet alkotta vadregényes romantikát az alábbi lélegzetelállító képeket nézegetve.OtthonOrigoKöltöztesd be Marilyn Monroe-t az otthonodba http://www.life.hu/otthon/20150818-a-pop-art-lakberendezesi-stilus-enterior.htmlValami merész, egyedi, meghökkentő dizájnt szeretnél kialakítani otthonodban? Akkor itt az ideje, hogy közelebbről megismerkedj a pop-art lakberendezési stílussal.OtthonOrigoFogadjunk, hogy ezt az 5 dolgot te sem szoktad takarítanihttp://www.life.hu/otthon/20150819-5-dolog-a-haztartasban-amit-elfelejtenek-megtisztitani.htmlTedd a szívedre a kezed: ugye a te lakásodban is vannak olyan rejtett, vagy kevésbé rejtett dolgok, amikről nagytakarítás közben egyszerűen elfeledkezel, vagy úgy gondolod, nem szorulnak takarításra. Pedig attól, hogy valami nem tűnik koszosnak, még hemzseghetnek rajta a bacik! Íme, az 5 leggyakrabban elfeledett dolog. Otthon--Stílusos és gyerekbarát - Íme az ideális családi otthonhttp://www.life.hu/otthon/20150808-stilusos-es-gyerekbarat-ime-az-idealis-csaladi-otthon.htmlHa az embernek gyereke lesz, minden megváltozik körülötte, és ez alól az otthona sem kivétel. Az újdonsült szülők alig térnek magukhoz és már azt látják, hogy lakásuk inkább egy óvodára kezd hasonlítani, mint egy álomotthonra.OtthonOrigoKísértetjárás és furcsa legendák - Átok ülne a világ egyik leghíresebb rezidenciáján?http://www.life.hu/otthon/20150818-dakota-haz-ahol-john-lenonnt-lelottek-atok-ulne-a-vilag-egyik-leghiresebb-rezidenciajan.htmlA Dakota-ház New York egyik leghíresebb és legrejtélyesebb luxusapartmanja, amely 1880 és 1884 között épült. Az épületben a pletykák szerint évek óta szellemek kísértenek, de nem ez az egyetlen furcsaság, ami ezt a gyönyörű rezidenciát körüllengi. Otthon--5 ok, amiért veszettül várjuk már az őszthttp://www.life.hu/otthon/20150817-5-ok-amiert-veszettul-varjuk-mar-az-oszt-valtozasok-otthonunkban-es-a-lakberendezesben.htmlBár imádjuk a nyarat, imádjuk a nyár színeit és lakberendezési fortélyait, mégis alig várjuk már, hogy elteljen ez a néhány hét, és végre beköszöntsön az aranyló színekben pompázó ősz. Hogy mi mindent imádunk ebben a kicsit szomorkás, kicsit szentimentális évszakban? Olvass lejjebb, és megtudod!OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.