Ezekben a konyhákban az egész család jól érezheti magát

inspiráció otthon család gyerekbarát konyha lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főzni, sütni, beszélgetni, segíteni a gyerkőcnek a háziban - egy igazán gyerekbarát konyhában mindezt szimultán el tudod végezni! Az alábbiakban összegyüjtöttük a mi kedvenc konyháinkat, ha elnyerte valamelyik a tetszésedet, inspirálódj belőlük bátran!

Konyha Jóbarátok módra

Valószínűleg senkinek nem okozunk meglepetést azzal, hogy a Jóbarátok egykori sztárjának konyháját is beválogttuk kedvenceink közé, Courteney Cox ugyanis rajong a lakberendezésért. Mi pedig az ő konyhájáért rajongunk! Az egyébként egészen minimál dizájnú hófehér konyhába a fából és acélból készült bárszékek szinte észrevétlenül csempésznek be egy kis rusztikus hangulatot.

Forrás: elledecor.com

Három az egyben

A híres fotós, William Abranowicz konyhája láttán nem mondtuk volna meg első pillanatra, hogy ennek a helyiségnek mi is valójában a funkciója. Abranowicz ebédlő-konyhája akár egy tanulószobának is elmehetne, ebben a konyhában a család minden tagja jól érezheti magát.

Forrás: elledecor.com

A vidéki álom

A neves belsőépítész, James Huniford konyhája hihetetlenül hangulatos, az újrahasznosított fából készült bútorok vidéki, rusztikus miliőt teremtenek.

Forrás: elledecor.com

Konyha vintage köntösben

Aerin Lauder üzletasszony konyhája maga az igazi amerikai vintage álom megvalósulása. A hófehér, fából készült bútorokat hihetetlenül jól egészítik ki a zöld növények, és az élénk színű kiegészítők. Nálunk ez a konyha viszi a pálmát!

Forrás: elledecor.com
A hónap színe: a nyárbúcsúztató tengerkékhttp://www.life.hu/otthon/20150914-szeptember-honap-szine-a-a-lakberendezesben-a-tengerkek.htmlBár a nyárnak búcsút intettünk, a nyár színeitől egyáltalán nem kell elköszönnünk, olyannyira nem, hogy szeptember hónap színének a lakberendezési szakértők a gyönyörű tengerkéket választották.Otthon--Skandináv kalandozások - Inspiráció az Észak szerelmeseinekhttp://www.life.hu/otthon/20150908-a-skandinav-lakberendezesi-stilus-jellemzoi.htmlTágas, modern, fehér terek – a skandináv lakberendezési stílusról a legtöbb embernek elsőre ezek a jelzők jutnak eszébe. Ez részben igaz is, hiszen ez a stílus lényegében az egyszerűségről és természetességről szól, ha azonban közelebbről is megismerkedsz a skandináv lakberendezéssel, rájössz majd, mennyi kreatív lehetőséget rejt még magában. Otthon--Ezeken a helyeken forgatták kedvenc videoklipjeidethttp://www.life.hu/otthon/20150907-luxusotthonok-kastelyok-ahol-a-leghiresebb-videoklipeket-forgattak.htmlAnnak már utána jártunk, hogy milyen házakban nőttek fel a legnagyobb hollywoodi sztárok, azt is tudjuk, hogy milyen luxusnyaralókban vészelik át a nyári forróságot, sőt azt is kiderítettük, hogy melyik híresség otthonát lehet kibérelni. Most egy lépéssel tovább megyünk, bemutatjuk azokat a luxusvillákat, birtokokat, hoteleket, amelyekben kedvenc videoklipjeinket forgatták. OtthonOrigoTúlvilági hotelek - Amikor a vendégek életét kísértetek keserítik meghttp://www.life.hu/otthon/20150907-kisertetjarta-hotelek-a-vilag-korul.htmlTragikus sorsok, rejtélyes halálesetek, nyughatatlan lelkek. Ha eddig azt gondoltad, hogy kísértethistóriák csak filmekben vagy könyvekben léteznek, akkor az alábbi történeteket olvasva garantáltan borsódzni kezd majd a hátad. Az alábbi hotelek - luxusszolgáltatásaik mellett - hátborzongató titkaikkal is vonzzák a turistákat, falaik között túlvilágról érkező alakok rémisztgetik a pihenésre vágyókat. Otthon--Sztárok, akik tiniként vásárolták meg első luxusotthonukathttp://www.life.hu/otthon/20150904-sztarok-akik-tizenevesen-vasaroltak-luxusotthont.htmlMíg kis hazánkban egy átlagos tininek a tanulás-bulizás-randizás kombó körül forognak általában a gondolatai, addig a hollywoodi celebgyerekek luxusotthonok böngészésével és adásvételi szerződések tanulmányozásával töltik drága idejüket. Jöjjenek a tinisztárok, akik tizenévesen lettek lakástulajdonosok.OtthonAFPLegszívesebben a sztárok szomszédságában élnéd le az életed? Költözz ide!http://www.life.hu/otthon/20150901-szomszedsagok-es-konyekek-amerikaban-amelyek-felkapottak-a-sztarok-koreben.htmlA híres emberek szívesen élnek hasonszőrű híres emberek társaságában, ennek eredménye, hogy vannak olyan környékek, ahol az egy négyzetméterre jutó celebek száma meglehetősen magas. Az alábbiakban összegyűjtöttük a sztárok által legkedveltebb szomszédságokat - ha Amerikában jársz, ezeken a helyeken nagy valószínűséggel botolhatsz bele Heidi Klumba vagy Matthew McConaughey-be.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.