Ezekben a luxuságyakban hajtják álomra fejüket a hírességek

luxus Ivanka Trump Sarah Jessica Parker hálószoba otthon Courteney Cox Donatella Versace stílus Cameron Diaz lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elegáns, letisztult, vagy éppen egzotikus? Mindig is kíváncsi voltál rá, hogy Hollywood legfényesebb csillagai egy pörgős nap után milyen hálószobában térnek nyugovóra? Nem kell többé kétségek között élned, az alábbi válogatásunkban összegyűjtöttük a legszebb (és legmeghökkentőbb) sztárhálószobákat.

Sarah Jessica Parker

Az egykori Carrie Bradshaw férjével, Matthew Broderickkel osztja meg a képen látható gyönyörű hálószobát a család bridgehampton-i házában. A hatalmas ablakokat, a hófehér falakat és függönyöket tökéletesen egészítik ki a különböző vidám, színes kiegészítők. Sarah Jessica Parkernek bizony igen jó ízlése van.

Sarah Jessica Parker és férje, Matthew Broderick Forrás: AFP/Mike Coppola

Ahol a csoda történik...

Forrás: elledecor.com

Cameron Diaz

Selyemtapéta, aranyozott mennyezet – a Cameron Diaz New York-i otthonában található hálószoba elegáns, de mégis kényelmes látszatot kelt.

Cameron Diaz és férje, Benji Madden Forrás: Northfoto

Meghitt búvóhelyükön mi is szívesen bekuckóznánk...

Forrás: elledecor.com

Ivanka Trump

Donald Trump lánya, Ivanka sem fukarkodott a luxussal manhattani lakásában található hálószobájának tervezésekor. Hiába azonban a luxus és az ízlésesen berendezett szoba, nekünk első pillanatban megakadt a szemünk az ágya végén található szőrme ágytakarón, amivel nálunk le is nullázta a szoba összképét. Kedves Ivanka, ideje lenne beállnod azon hírességek táborába, akik elutasítják szerencsétlen állatok megkínzását, és ezzel együtt a szőrmeviselést is. Tudod jól, a szőrme azé, aki beleszületett!

Ivanka Trump és férje, Jared Kushner Forrás: AFP/Mike Coppola

Igazán passzol hozzájuk ez a luxus...

Forrás: elledecor.com

Courteney Cox

Courteney Cox visszatérő vendég már rovatunkban, ezúttal a hálószobáját vesszük górcső alá. Semmi túlburjánzás, semmi felesleges giccs, a Jóbarátok sztárja igazán ért ahhoz, hogy otthonát stílusosan, mégis hivalkodásmentesen rendezze be. Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy ez a háló egy hollywoodi színésznő otthonában leledzik.

Courteney Cox és vőlegénye, Johnny McDaid Forrás: AFP/David Buchan

Courteney a válás után újra révbe ért, nem kell egyedül hánykolódnia pazar malibui hálójában...

Forrás: elledecor.com

Donatella Versace

Míg Courteney hálója maga volt a visszafogott elegancia, addig az egyre rémisztőbb arcú örökösnőnek a hálószobája már szinte émelyítően ízléstelen. A szoba elvileg az eklektika jegyében lett berendezve, gyakorlatilag azonban inkább bazári, és olyan, mintha egy zsibvásár hangulatát szerették volna meghonosítani a lakásban.

Donatella Versace és vörös szőnyeges kísérője a MET Gálán Forrás: Northfoto

Úgy látszik Donatella egyetlen állandó partnere a világhírű olasz festőművész, Giorgio de Chirico festménye, amely az ágya felett lóg. Ebben tökéletesen választott.

Forrás: elledecor.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.