Majka és Dundika elhagyják az országot?

Forrás: Majka / Facebook -
Dundika utazás Majka Majoros Péter költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Dundika jelenleg is Amerikában nyaralnak és elképzelhetőnek tartják, hogy legjözelebb nem csak egy rövid vakációra utaznak Kaliforniába. Gombos Edináék után ők lesznek a következők, akik hosszabb időre távoznak Magyarországról?

"Nem bánnám, ha itt laknánk, itt minden csodás és szépséges" - áradozott Hajni Amerikáról a Story magazinnak. Az egykori playmate már ötöszörre jár az Egyesült Államokban és nagyon tetszik neki az ottani világ. Többször gondolkozott már el azon, milyen jó is lenne, ha kisfia, Marián ott járhatna iskolába. "Kacérkodunk a gondolattal, csodálatos lenne vízparton élni" - árulta el Dundika.

Forrás: Majka / Facebook

Majka itthon sikeres üzletember, nagyszerű műsorvezető, nincs oka a panaszra. Mégis úgy érzi, leginkább azt szeretné csinálni, amihez valóban ért: pókerezne. Erre pedig Las Vegas bizonyosan jobb helynek ígérkezik, mint Magyarország. Az ózdi rapper immár nyolcadszorra jár Amerikában. Elképzelhető tehát, hogy a sztárpár itt képzeli el az élete hátralévő részét? "Számunkra olyan ez a hely, mintha otthon lennénk! Nagyon sok barátunk él itt, szinte már mindent tudunk a városról. Bevallom, nagyon tetszik az itteni élet. Peti szinte minden este elmegy kártyázni, de nem bánom, mert mindig nyer!" - mesélte Dundika.

Első randis finomság: ezúttal Cinthya Dictatorral főztünkhttp://www.life.hu/otthon/20150805-elso-randis-finomsag-ezuttal-cinthya-dictatort-fozte-meg-nemeth-mate.htmlNémeth Máté, a Life.hu riportere első randis fine dining ételeket készít. Ezúttal Cinthya Dictator volt a segítségére.OtthonOrigoEladó ingatlan: less be Julia Roberts New York-i otthonába! http://www.life.hu/otthon/20150720-elkepeszto-luxus-less-be-julia-roberts-new-york-i-otthonaba.htmlÉppen eladó az Oscar-díjas színésznő, Julia Roberts New York-i otthona. Otthon--Megmutatta luxusotthonát Kárász Róbert: Videó!http://www.life.hu/otthon/20150720-megmutatta-otthonat-karasz-robert-a-hal-a-tortan-cimu-musorban.htmlKárász Róbert még soha ez előtt nem engedett be forgatócsoportot az otthonába és ezek után sem fog - monda a műsorvezető a Hal a tortán című műsorban. Otthon--Elképesztő luxusban él Gombos Edina - videóhttp://www.life.hu/otthon/20150711-elkepeszto-luxusban-el-gombos-edina-a-hal-a-tortan-cimu-musorban-mutatta-meg-otthonat.htmlGombos Edina otthonát a Hal a tortán című tévéműsorban csodálhattuk meg. A meghívott vendégek sem ilyen körülményekre számítottak...OtthonOrigoFolttisztító praktikák – háziasszonyok kötelező olvasmányahttp://www.life.hu/otthon/20150326-folttisztito-praktikak-ecettel-citrommal-soval-haziasszonyok-kotelezo-olvasmanya.htmlVörösbor ömlött a fehér abroszra? Rágógumi ragadt a szőnyegbe? Íme, néhány folttisztítási praktika.Otthon--Varázsold csillogóvá a kopott bútoraidat, karcmentesen!http://www.life.hu/otthon/20150326-butortisztitas-fenyesites-karcmentesen.htmlMegkopott, fakó bútoraidról sem kell lemondanod: néhány pillanat alatt gyönyörűen fényes, újszerű darabokat varázsolhatsz belőlük. Mutatjuk, hogyan csináld – vegyszerek nélkül!OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.