A hollywoodi sztárok mocskos kis hálószobatitkai

Forrás: Maxim Magazine -
hálószoba Hollywood bútor Matt LeBlanc Jon Voight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek vannak kedvenc bútordarabjai, esetleg évek óta őrizgetett kacatjai, amiktől – bármennyire is ütött-kopottak – egyszerűen nem lehet megválni. Nos, így vannak ezzel a hollywoodi sztárok is! Most azonban lehull a lepel, kiderítettük, mi mindent rejtegetnek hálószobájuk mélyén.

Matt LeBlanc

"A nap legnagyobb részét a hálószobámban töltöm, több mint nyolc órát. Van a falon egy fotó a lányomról, rólam, meg a lovainkról, ez az egyik kedvenc emlékem. De van egy másik fotó is, amit én készítettem egy ködös napon a kaliforniai sziklás partszakaszról. Éppen napnyugta volt, csodálatosak a színek, ez is eléggé a szívemhez nőtt."

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jaime Pressly

"A hálószobámból nyílik egy aprócska erkély, nekem ez a kedvenc helyem. Bár ez a legkisebb helyiség a házunkban, mégis talán itt töljük a legtöbb időt."

Forrás: Maxim Magazine

Jon Voight

"Most rakattam le új padlót a hálószobámban, per pillanat ezért rajongok a legjobban. Igaz csak egy egyszerű fehér fapadló, mégis csodaszép, minden alkalommal amikor rálépek, büszkeség tölt el."

Forrás: AFP/Ethan Miller

Angela Kinsey

"Van egy kényelmes kis hintaszék a hálószobámban, amit korábban a kislányom ringatására használtunk főleg. Bár a gyermekem már kinőtt abból a korból, hogy ringassam, a hintaszék továbbra is jó szolgálatot tesz. Rendkívül hangulatos és komfortos is egyben."

Forrás: AFP/Tommaso Boddi
Csodaszép őszi dekorációk, egyszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20150925-egyszeru-csinald-magad-oszi-dekoraciok-a-lakasban.htmlAz ősz a szüret, a színes levelek és a gyönyörű dekorációk időszaka - ne várj te sem tovább, dekoráld ki otthonod néhány, évszakhoz illő dísszel. Ha gyerkőc is van a családban, akkor tökéletes hétvégi program lehet mindannyiótoknak. Mutatjuk a mi kedvenc ötleteinket. OtthonThinkstockÉlj úgy, mint Bree Van de Kamp! - Inspirálódj kedvenc sorozataidbólhttp://www.life.hu/otthon/20150923-hires-sorozatok-enteriorjei-inspiracio.htmlAzt már egy korábbi cikkünkben elárultuk, hogy melyik nagy sikerű mozifilmből érdemes inspirálódnod, ha lakásod átrendezésére adod a fejed. Most egy lépéssel tovább megyünk, hiszen nem csak a mozivásznon találkozhatunk szemet gyönyörködtető, esetleg meghökkentő enteriőrökkel – a kedvenc sorozataidra kattintva is bátran elleshetsz egy-két trükköt. Otthon--A szőnyegvásárlás alapszabályaihttp://www.life.hu/otthon/20150922-igy-vasarolj-szonyeget-otthonodba-szabalyok-tanacsok.htmlA szőnyeg a szobánk egyik leghangsúlyosabb textilje, segítségével otthonunkban meleg, családias légkört tudunk teremteni - már ha nem baltázzuk el a szőnyegválasztást! Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az aranyszabályokat, amikre a tökéletes "talpalávaló" kiválasztásakor érdemes odafigyelned. Otthon--Köszöntünk a jövőben - A high tech lakberendezés alapjaihttp://www.life.hu/otthon/20150922-a-high-tech-lakberendezesi-stilus-jellemzoi.htmlIzgalmas, néha-néha megdöbbentő, sőt egyesek szerint rideg és személytelen - ilyen a high tech lakberendezés, az ízig-vérig 21. századi stílus. Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan bújtathatod otthonodat ultramodern high tech köntösbe. Otthon--Íme, 2016 tavaszának színei - Használd őket bátran egész évben!http://www.life.hu/otthon/20150918-a-pantone-intezet-2016-tavaszanak-szinei-igy-hasznald-a-lakberendezesben.htmlA Pantone Intézet a New York-i divathéten bemutatott kollekciók alapján már ki is adta az első előrejelzését a jövő év tavaszának színeire vonatkozólag. Vibráló, vidám, különleges árnyalatokat választottak ki, amikre kár lenne még fél évet várni... Mutatjuk, hogyan használhatod őket már most is az otthonodban! OtthonOrigoEzekben a konyhákban az egész család jól érezheti magáthttp://www.life.hu/otthon/20150915-gyerekbarat-csaladi-konyhak-es-ebedlok-inspiracio.htmlFőzni, sütni, beszélgetni, segíteni a gyerkőcnek a háziban - egy igazán gyerekbarát konyhában mindezt szimultán el tudod végezni! Az alábbiakban összegyüjtöttük a mi kedvenc konyháinkat, ha elnyerte valamelyik a tetszésedet, inspirálódj belőlük bátran!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.