Csinálj banánból esernyőt! - Meglepő multifunkciós tárgyak

asztal multifunkció otthon tárgyak banán esernyő buborékfújó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is szereted a 2 az 1-ben dolgokat? Az ilyen multifunkciós eszközök egyrészt azért jók, mert sokszor nem kevést pénzt megspórolhatsz, ha két szükséges szolgáltatáshoz egy áráért jutsz hozzá, másrészt pedig azért, mert két különböző funkció keveredéséből bizony vicces dolgok is kisülhetnek. 

2 az 1-ben sampon és balzsam, 2 az 1-ben laptop és tablet, vagy éppen 2 az 1-ben kávé - az egész életünket körbeveszik a multifunkciós termékek, mégis akadnak olyan sokoldalú eszközök, amelyek meglepő formájukkal, vagy éppen össze nem illő rendeltetésükkel még a legtapasztaltabbakat is mosolyra fakasztják. Az alábbiakban ilyen ötletes és meglepő multifunkciós tárgyakat válogattunk össze: mosogatókefe, amely egyben buborékfújó is, vagy éppen banánnak álcázott esernyő, neked melyik a kedvenced?

/1510/Megle2015102133756

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.