Káprázatos hófehér enteriőrök - Luxus minden mennyiségben!

hófehér enteriőr priceless otthon Fehér szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehér a fény, a tisztaság, a tökéletesség, és az egyszerűség jelképe. A fehér használatával a terek világosabbnak, tágasabbnak és levegősebbnek tűnnek. Megannyi lehetőség rejlik ebben a színben, az alábbiakban összegyűjtöttük a legkáprázatosabb fehér enteriőröket.

Bármilyen furcsának is hangzik, a fehér bizony egy nagyon sokoldalú szín. Egészen más a hangulata például a vidéki parasztház fehérre meszelt falának, mint egy laminált bútor fényes fehér színének. De magának a fehér színnek is különböző változatai vannak, lehet szó hófehérről, tört fehérről, tojáshéj színről, vagy akár piszkos fehérről.

Forrás: idealista.com

A következőkben olyan szemet gyönyörködtető enteriőröket válogattunk össze, amelyek a fehér egyik legragyogóbb árnyalatában pompáznak - íme a Life.hu kedvec hófehér belsőterei. Inspirálódj belőlük bátran!

Támogatott tartalom

/1510/H_feh201510721584

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.